Header

banner_top

12/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στον απόηχο του ...Βούρειου θριάμβου επί της ΝΙΚΗΣ ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τον ΒΑΟΛ Χίου, με 2 παιχνίδια τοπικού χαρακτήρα, αλλά και την 20η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής που θα βρει τους πρωταθλητέ Αιγαίου στο Ηράκλειο της Κρήτης φιλοξενούμενους του ΟΦΗ.

Ξεκινάμε με την Τετάρτη 14/3 που φιλοξενεί 2 αναμετρήσεις των αναπτυξιακών τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου. Έτσι στις 17:30 η ομάδα παίδων (2002+) του Βούρειου θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς, στα Καμπόχωρα, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η νίκη που θα τη διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Την ίδια μέρα (14/3) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Βούρειο ο αγώνας ΒΑΟΛ Χίου - ΑΙΓΕΑΣ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων (2002+) της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη μια καλή εμφάνιση και ό,τι καλύτερο προκύψει για ένα τμήμα που πέρα από τις μόνιμες απουσίες του έχει να αντιμετώζει και τον "φρέσκο" τραυματισμό της Αγγελικής Βούλγαρη που μειώνει κι άλλο τις εναλλακτικές λύσεις.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται αγωνιστικά με τη ...μάχη της Κρήτης καθώς την Κυριακή 18/3, στις 17:00 ο ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί στο Βαρδινογιάννειο από τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο χωρίς το παραμικρό άγχος και με στόχο μια καλή εμφάνιση κι από κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει καλοδεχούμενο. Ο ΟΦΗ παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του όπου έχει ηττηθεί μόλις 2 φορές, ενώ ο ΒΑΟΛ ψάχνει από τις 5 Νοεμβρίου 2017 και την Πετρούπολη τη 2η εκτός έδρας νίκη του...

Καλή εβδομάδα σε όλους...