Header

banner_top

01/07 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2

Η άνοδος της Γυναικείας μας ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όπως ήταν φυσικό ξεπέρασε πλέον τα σύνορα του νησιού μας. Έτσι μετά το φωτογραφικό ρεπορτάζ του site www.grbasket.gr, σήμερα η ιστοσελίδα www.weplayball.gr που ασχολείται αποκλειστικά με το γυναικείο μπάσκετ φιλοξενεί δηλώσεις κάποιων από τους πρωταγωνιστές της ανόδου. Το κείμενο που φιλοξενεί η ιστοσελίδα προέρχεται από το ολοσέλιδο αφιέρωμα που είχε η σημερινή "Αλήθεια" στην επιτυχία της ομάδας μας, με τον πολύ πετυχημένο τίτλο: "Στην Α2 Γυναικών ο ΒΑΟΛ. Τυχαίο; Δε νομίζω...!!!" και το οποίο υπογράφει ο κ. Δημήτρης Σταυρακάκης.

"Written by Froso Drakaki
Thursday, 01 July 2010 12:2
Για 1η φορά στην ιστορία του ο ΒΑΟΛ (Βούρειος Αθλητικός Όμιλος Λιβαδίων) Χίου ανεβαίνει στην Α2 μπάσκετ γυναικών. Αήττητη η ομάδα του Παντελή Βούλικα, έκανε το 4 στα 4 στους αγώνες για το ειδικό τουρνουά ανόδου που έγιναν στο κλειστό του Μετς, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την Α2.
Αμέσως μετά την λήξη και του τελευταίου αγώνα κόντρα στην Ολυμπιάδα Λεχαίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αλήθεια» της Χίου, μίλησαν για την επιτυχία, ο προπονητής Παντελής Βούλικας, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Πατεράκης και οι παίκτριες της ομάδας Αγγελική Βουδούρη και Μαρία Μονογιούδη.

Παντελής Βούλικας (προπονητής ΒΑΟΛ): «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία αυτή. Τον όμιλο, τον κάναμε εμείς εύκολο με την σοβαρότητα που δείξαμε στα παιχνίδια. Κυρίως στην άμυνα που παίξαμε, ήμασταν υποδειγματική σαν ομάδα. Τώρα θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Α2.  Είμαι υπερήφανος για τα κορίτσια και την προσπάθεια που έκαναν. Το σημαντικό είναι ότι τα περισσότερα παιδιά είναι από την Χίο. Δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και δικαιωθήκαμε για την δουλειά των 2 χρόνων που έχουμε κάνει. Θέλαμε πολύ την άνοδο και το δείχναμε από το 1ο λεπτό σε κάθε παιχνίδι μας. Οι παίκτριες μου έμπαιναν μέσα αποφασισμένες. Θέλω να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στην διοίκηση και την οικογένεια μου, που με στήριξε!».

Γιώργος Πατεράκης (Αντιπρόεδρος ΒΑΟΛ): «Προσπαθήσαμε πολύ για αυτή την επιτυχία. Τα καταφέραμε και τώρα θα οργανωθούμε σωστά για την επόμενη ημέρα. Η ομάδα θα έχει έδρα στο νησί μας και θα βασιστούμε και στα δικά μας παιδιά, συν τις απαιτούμενες προσθήκες που θα κάνουμε για να μπορέσουμε να σταθούμε στην κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κοντά μας και μας στήριξαν και ειδικά τον Κώστα Παντελάρα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι προέρχεται από άλλη ομάδα, ήταν κοντά μας και η συμβολή του ήταν σπουδαία!».

Αγγελική Βουδούρη (αρχηγός ΒΑΟΛ): «Σε όλα τα παιχνίδια μπήκαμε με ανεβασμένη ψυχολογία. Είχαμε προπονηθεί παρά πολύ καλά και δίκαια πήραμε την άνοδο. Είμαι 19 χρόνια στην ομάδα και χαίρομαι πολύ για την επιτυχία αυτή. Το μυστικό μας, είναι η πολύ καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ παικτριών, διοίκησης και προπονητή!».

Μαρία Μονογιούδη (παίκτρια ΒΑΟΛ): «Κάναμε ένα ταξίδι για το όνειρο και φθάσαμε στο τέλος. Είναι μεγάλη επιτυχία για το Χιώτικο αθλητισμό ότι ανεβάσαμε την ομάδα στην Α2. Δυστυχώς στο φινάλε, στο τελευταίο παιχνίδι τραυματίστηκα στο ίδιο σημείο για 3η φορά στην αθλητική μου καριέρα, και σίγουρα είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά κι αυτή την φορά θα τα καταφέρω. Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!»"