Header

banner_top

07/03 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου θα κτυπήσει σήμερα (Τετ. 7/3) η καρδιά του ΒΑΟΛ Χίου καθώς θα αγωνιστούν διαδοχικά εκεί τα τμήματα εφήβων και γυναικών του Βούρειου.

Ξεκίνημα με το τμήμα εφήβων (2000+) του ΒΑΟΛ Χίου που φιλοξενείται από τους ΙΩΝΕΣ στις 17:30, για τα ημιτελικά των play-offs του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη μετά τη 2η θέση στον Β΄ Όμιλο του φετινού πρωταθλήματος, απέκλεισε την ΕΝΩΣΗ στα προημιτελικά και σήμερα αντιμετωπίζει του ΙΩΝΕΣ (1οι στον Α΄ Όμιλο, απέκλεισαν τον ΟΜΗΡΟ στα προημιτελικά) με τον νικητή να διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή στον τελικό (Σαβ. 10/3 - 17:15 - Καμπόχωρα) απέναντι στον επικρατέστερο του έταιρου ημιτελικού (ΦΟΒ - ΝΟΘ).

Αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού (στις 19:30), στο ίδιο γήπεδο, θα διεξαχθεί ο σημαντικός αγώνας ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ για την αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη, παρά μεγάλα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, θα προσπαθήσει να καταγράψει μία ακόμη καλή εμφάνιση και να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από τη σημερινή αναμέτρηση. Με τον σημερινό αγώνα ο Βούρειος ολοκληρώνει τον Α΄ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος. Η έως σήμερα συγκομιδή του είναι 2 νίκες και 1 ήττα, ενώ ο σημερινός του αντίπαλος βρίσκεται την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 νίκες.

Για σήμερα λοιπόν στο Κλειστό: 17.30 ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ (εφήβων) & 19:30 ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ (γυναικών)