Header

banner_top

05/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την επιστροφή της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου από τη Χαλκίδα και γεμάτη αναμετρήσεις ξεκινά η νέα εβδομάδα για τα τμήματα του Βούρειου με κορυφαία βέβαια τον ...τελικό της Κυριακής 11/03, ΒΑΟΛ Χίου - ΝΙΚΗ Αμαρουσίου στις 16:00, στο Κλειστό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής. Ας δούμε τους αγώνες της εβδομάδας αναλυτικά.

Την Τετάρτη 7/3 το αγωνιστικό πιάτο είναι διπλό και το ενδιαφέρον μετακομοίζει στο Κλειστό. Εκεί στις 17:30 θα δοθεί το τζάμπολ του ημιτελικού των play-offs στην κατηγορία εφήβων (2000+) ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ με τον νικητή να περνά στον τελικό του Σαββάτου όπου θα βρεθεί και ο επικρατέστερος του ζευγαριού ΦΟΒ - ΝΟΘ. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη μια καλή εμφάνιση και φυσικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στο ισχυρό συγκρότημα των ΙΩΝΩΝ που τερμάτισε στην θέση του Α΄ Ομίλου.

Αμέσως μετά, στις 19:30 και πάλι στο Κλειστό θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Ο λαβωμένος Βούρειος θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό καθώς η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη έχει αποδείξει πως όσες απουσίες κι αν έχει πάντοτε βρίσκει τις λύσεις ώστε να είναι ανταγωνιστική.

Αγωνιστική δράση υπάρχει και το Σάββατο 10/3 καθώς στις 17:30 στο Βούρειο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων (2000+) της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη η νίκη και μια καλή εμφάνιση απέναντι στο συγκρότημα της Καλλιμασιάς που είχε επικρατήσει του Βούρειου στον Α΄ Γύρο στα Καμπόχωρα.

Την ίδια ημέρα (Σαβ. 10/3) έχει οριστεί και ο τελικός των play-offs του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Οι επικρατέστεροι των ζευγαριών ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ και ΦΟΒ - ΝΟΘ θα συναντηθούν στις 17:15 στα Καμπόχωρα με τον νικητή να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή ΤΕ Χίου 2017 - 2018 στην κατηγορία των εφήβων. Ευχή μας φυσικά η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να βρεθεί εκεί, διεκδικώντας τον τίτλο.

Την Κυριακή 11/03 έχει σειρά ο ...μεγάλος τελικός αυτής της εβδομάδας. Η ανεβασμένη ΝΙΚΗ Αμαρουσίου μετά την επικράτησή της επί της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ έρχεται στη Χίο με στόχο να συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Ο Βούρειος από την αλλή μετά το ατυχές αποτέλεσμα στη Χαλκίδα θα υποδεχθεί την ισχυρή ομάδα από το Μαρούσι με στόχο τη νίκη αλλά και την υπερκάλυψη του -11 με το οποίο είχε ηττηθεί στον Α΄ Γύρο. Βέβαια σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια οι πρωταθλητές Αιγαίου θα χρειαστούν τη βοήθεια του καλύτερου συμπαίκτη τους, του φίλαθλου κοινού της Χίου, οπότε την Κυριακή 11/3, στις 16:00 γινόμαστε ...ένα νησί - μια ομάδα και δίνουμε ραντεβού στο Κλειστό για τον σπουδαίο και άκρως καθοριστικό αγώνα ΒΑΟΛ Χίου - ΝΙΚΗ Αμαρουσίου στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Ανδρών.

Καλή εβδομάδα σε όλους...