Header

banner_top

02/03 ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 18η !!!

Mε πολλές ενδιαφέρουσες και σημαντικές αναμετρήσεις θα διεξαχθεί ή 18η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή 4/3, με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 17:00 εκτός από τον αγώνα της Χαλκίδας (ΑΕΕ Παναγίτσας – ΒΑΟΛ Χίου) που θα ξεκινήσει στις 15:00.

xalkida

Ας δούμε αναλυτικά τους αγώνες:

17day table

 

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛαμίαςΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας

Δυο …Έσπεροι μαλώνανε. Ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας (οι Καλλιθεάτες έχουν εκτίσει το ρεπό τους) οι 2 Έσπεροι κονταροκτυπιούνται στη Λαμία με φόντο το πλεονέκτημα στο μπρα-ντε-φερ της ανόδου. Η ομάδα της Λαμίας σαφώς και έχει μεγαλύτερο «πρέπει» στην υπόθεση νίκη καθώς παίζει εντός και υπολείπεται στη βαθμολογία, αλλά και οι περσινοί πρωταθλητές της ΕΣΚΑΝΑ ξέρουν πως παρά το «μαξιλαράκι» ασφαλείας των μόλις 2 ηττών στο πρωτάθλημα πρέπει να περάσουν από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ώστε να έχουν ξεκάθαρη την παράσταση ανόδου, συνεχίζοντας το σερί των εκτός έδρας νικών επί ...Ρουμελιώτικου εδάφους.

 

ΑΡΗΣ ΠετρούποληςΑΟΚ Χανιά

Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική δεν ταξίδεψαν στη Χίο με αποτέλεσμα τον μηδενισμό τους, την αφαίρεση 1 βαθμού και τον αποχαιρετισμό και των τελευταίων ελπίδων για παραμονή. Έτσι το ερώτημα για τον βαθμό της μαχητικής ικανότητας του ΑΡΗ θα λυθεί σε μεγάλο βαθμό απέναντι στην ομάδα των Χανίων που ψάχνει απεγνωσμένα νίκες και βλέπει την Πετρούπολη ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να συνεχίσει τη συλλογή των ροζ φύλλων αγώνα που θα οδηγήσουν στη σωτηρία. Θα τα καταφέρει ή μήπως το φιλότιμο και η έλλειψη άγχους από πλευράς γηπεδούχων θα παίξουν τον ρόλο τους σε έναν αγώνα όπου το διπλό είναι πιο πιθανό.

 

ΝΙΚΗ ΑμαρουσίουΑΕ Πεντέλης

Ροζ φύλλο ψάχνουν και εδώ οι δύο αντίπαλοι για τους δικούς τους λόγους βέβαια. Οι γηπεδούχοι για να σιγουρέψουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους φτάνοντας στις 6 νίκες και ξεφεύγοντας κατά 2 από το …καρέ του θανάτου, και οι φιλοξενούμενοι για να κρατηθούν σε τροχιά ανόδου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Βούρειο σε αυτόν τον αγώνα καθώς η ΝΙΚΗ Αμαρουσίου θα αποτελέσει την επόμενη αντίπαλο που θα φιλοξενήσουν οι πρωταθλητές Αιγαίου στη Χίο έχοντας στη μνήμη τους το -11 με το οποίο ηττήθηκαν στον Α΄ Γύρο στο Κλειστό της Κοκκινιάς.

 

ΟΦΗ – ΚΡΟΝΟΣ Αγ. Δημητρίου

Οι Κρητικοί που έμειναν πίσω στη βαθμολογία λόγω ρεπό την περασμένη αγωνιστική θέλουν τη νίκη απέναντι στον ισχυρό ΚΡΟΝΟ ώστε να ανεβούν βαθμολογικά και να υπερασπιστούν τη δυνατή τους έδρα. Ο ΚΡΟΝΟΣ από την άλλη, παρά την μείωση της δυναμικής του μακριά από τον Αγ. Δημήτριο, θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στα όρια της 1ης τετράδας ώστε να εκμεταλλευτεί κάθε πιθανό στραβοπάτημα από τις πολλές ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Πάντως το ταξίδι στο Ηράκλειο μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς ο ΟΦΗ, ειδικά στην έδρα του είναι ιδιαίτερα ισχυρός και θέλει συν τοις άλλοις «εκδίκηση» για το -24 (!) του Α΄ Γύρου.

 

ΕΡΜΗΣ ΣχηματαρίουΑΡΗΣ Νικαίας

Επιστροφή στις νίκες θα ψάξει ο ΕΡΜΗΣ μετά την ήττα του στον επισοδειακό αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στην Καλλιθέα. Η ομάδα του Σχηματαρίου δεν το κρύβει πλεόν, πως στοχεύει ψηλά και φυσικά παιχνίδια όπως αυτό με τον ΑΡΗ στην έδρα της είναι σημαδεμένα από την αρχή της χρονιάς με …ροζ μαρκαδόρο. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια έχουν αποδείξει πως παλεύουν όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες από το …πάνω ράφι και είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνοι ειδικά απέναντι σε αντιπάλους που μπορεί να τους υποτιμήσουν. Άλλωστε οι βαθμοί είναι απαραίτητοι για τους Νικαιώτες για τη σωτηρία (και την αποφυγή του μπαράζ) αλλά και για τους Βοιωτούς η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος στο κυνήγι της κορυφής.

 

ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣΒΑΟΛ Χίου

Χαλκίδα και Βελισσαράκος ξυπνούν άσχημες αναμνήσεις στον Βύρειο καθώς την Άνοιξη (καλή ώρα) του 2007 ο ΒΑΟΛ έκανε το πιο σημαντικό βήμα για τον …υποβιβασμό του στην πρωτεύουσα της Εύβοιας χάνοντας από τον ΓΣ Χαλκίδας (του σημερινού κόουτς της Παναγίτας) σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι υπερκάλυψαν και το -14 με το οποίο είχαν ηττηθεί στη Χίο. Την Κυριακή 4/3, 11 χρόνια μετά ο Παντελής Βούλικας θα προσπαθήσει να πάρει τη …ρεβάνς απέναντι σε μια ομάδα που δυσκόλεψε αφάνταστα τον Βούρειο μέχρι να την καταβάλει στον Α΄ Γύρο. Συγκρότημα με τους ίδιους στόχους με τους πρωταθλητές Αιγαίου, η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς αποτελεί μέλος της 4άδας που αναφέραμε πιο πριν και σίγουρα καίγεται περισσότερο για τη νίκη, καθώς οι Κυπελλούχοι Χίου φαντάζουν ομάδα στα μέτρα της. Η παρέα του Γκιζόγιαννη με όπλο την εμπειρία και την έδρα θα προσπαθήσει να φέρει στον ρυθμό της τον αγώνα και να πάρει τη νίκη που θα της δώσει βαθειά βαθμολογική ανάσα. Ο ΒΑΟΛ από την άλλη θέλει να φτάσει στη 2η εκτός έδρας νίκη ώστε να …αποτινάξει τη «ρετσινιά» της ομάδας έδρας και να προσεγγίσει ακόμα πιο πολύ τον διψήφιο αριθμό ροζ φύλλων που θα πιστοποιήσει την παραμονή και θα επιτρέψει την αναπροσαρμογή των στόχων. Για τον στόχο αυτό βέβαια ο μακρύς δρόμος περνάει, κατ' αρχήν, από τον πορθμό του Ευρίπου και το Κλειστό Χαλκιά – Αναστασιάδη στη Χαλκίδα όπου στις 15:00 την Κυριακή 4/3 θα δοθεί το τζάμπολ της πολύ σημαντικής αναμέτρησης ΑΕΕ Παναγίτσας – ΒΑΟΛ Χίου.

Χαλκιοπούλειο 17:00 Έσπερος Λαμίας-ΠΟΚ Έσπερος Καρακώστας-Παζόλης (Βαρνάς)

Πετρούπολης 17:00 Άρης Πετρούπολης-ΑΟΚ Χανιά Μακρόπουλος-Ασλανίδης (Παππάς)

Χαλκ. Αναστασιάδη 15:00 ΑΕΕ Παναγίτσας-Βούρειος ΑΟΛ Χίου Κοτσίρης-Τηγάνης (Κάλφα)

Κοκκινιάς 17:00 Νίκη Αμαρουσίου-ΑΕ Πεντέλης Μαραμής-Αντωνιάδης (Δραμεσιώτης)

Βαρδινογιάννειο 17:00 ΟΦΗ-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Τσακαλογιάννης-Μαρινάκης (Ευαγγελινός)

Σχηματαρίου 17:00 Ερμής Σχηματαρίου-Άρης Νίκαιας Γεράνιος-Λάμπος (Δεσάρτης)

Ρεπό: ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης