Header

banner_top

26/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με 2 αγώνες, 1 τοπικού και 1 εθνικής κατηγορίας, συνεχίζει ο ΒΑΟΛ Χίου στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και πρώτη του Μαρτίου.

Την Τετάρτη 28/02, στις 18:00 στο Βούρειο η ομάδα εφήβων (2000+) του ΒΑΟΛ Χίου ξεκινά την προσπάθειά της στα φετινά play-offs της κατηγορίας της. Μετά τη 2η θέση που κατέλαβε στον 1ο Όμιλο του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου, ο ΒΑΟΛ θα υποδεχθεί την ομόσταβλη 3η του 2ου Ομίλου ΕΝΩΣΗ Συκιάδας - Λαγκάδας σε αναμέτρηση νοκ - άουτ. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος όπου, αν τα καταφέρει και προκριθεί, θα αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού ΙΩΝΕΣ - ΟΜΗΡΟ. ΒΑΟΛ Χίου - ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας λοιπόν, στις 18:00 στο Βούρειο, την Τετάρτη 28/2 για τα play-offs του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου.

Την Κυριακή 4/3 ο ΒΑΟΛ Χίου ταξιδεύει στη Χαλκίδα, όπου θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα μετά την άνευ αγώνα επικράτηση της επί του ΑΡΗ Πετρούπολης έχει σκαρφαλώσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσει να διατηρηθεί εκεί ώστε να σιγουρέψει την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα της Χαλκίδας αποτελεί έναν από τους διώκτες του Βούρειου οπότε η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει την Κυριακή (4/3) στις 15:00 στο Γυμναστήριο Χαλκιά - Ανστασιάδη στη Χαλκίδα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Καλή εβδομάδα σε όλους...