Header

banner_top

20/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ιδιαίτερα "γεμάτη" η πρώτη εβδομάδα της Σαρακοστής καθώς πέρα από τις δύο "τοπικές" υποχρεώσεις και το ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής με τον ΑΡΗ Πετρούπολης, στο πράγραμμα υπάρχει και η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΒΑΟΛ Χίου την ερχόμενη Κυριακή 24/2. Ας δούμε το πρόγραμμα της εβδομάδας αναλυτικά.

Αρχή με το τμήμα παίδων του ΒΑΟΛ Χίου που θα αγωνιστεί την Τετάρτη 21/2 στο Βούρειο υποδεχόμενο το αντίστοιχο τμήμα του ΠΥΡΣΟΥ Βερβεράτου. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσει να προσθέσει μία ακόμη καλή εμφάνιση αλλά και ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στη φετινή της συλλογή. Η αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΠΥΡΣΟΣ Βερβεράτου θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων (2002+) της ΤΕ Χίου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Συνέχεια με το τμήμα νεανίδων (2000+) του ΒΑΟΛ Χίου που θα υποδεχθεί στο Βούρειο τον ΦΟΒ το Σάββατο 24/02. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη παρά τις πολλές απουσίες τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων της ΤΕ Χίου. Ο αγώνα ΒΑΟΛ Χίου - ΦΟ Βροντάδου θα ξεκινήσει στις 17:30.

Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θα πραγματοποιήσει ο ΒΑΟΛ Χίου την Κυριακή 25/2, στις 11:00 στο Βούρειο. Στη μεγάλη γιορτή του Βούρειου θα απονεμηθούν διακρίσεις σε ομάδες και αθλητές που ξεχώρισαν την περίοδο 2016 - 2017 και θα απονεμηθούν επίσης τα μεγάλα βραβεία "Καπετάν Στρατής Ματσέλας" και "Θοδωρής Τριπολίτης" αλλά και άλλες εκπλήξεις...

Η εβδομάδα κλείνει με το σπουδαίο παιχνίδι ΒΑΟΛ Χίου - ΑΡΗΣ Πετρούπολης που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα υποδέχεται στο Κλειστό τον ΑΡΗ Πετρούπολης με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει σε ασφαλές "έδαφος". Ο αγώνας έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι καθώς οι φιλοξενούμενοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή. Στος Α΄ Γύρο ο Βούρειος είχε επικρατήσει στην Πετρούπολη με 99-102 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην 3η παράταση. Την Κυριακή λοιπόν στις 17:00 η καρδιά του ΒΑΟΛ κτυπά δυνατά στον παλμό της κερκίδας του καθώς οι πρωταθλητές Αιγαίου θα υποδεχθούν τον επικίνδυνο ΑΡΗ Πετρούπολης σε μια κρίσιμη και καθοριστική αναμέτρηση...

Καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή σε όλους...