Header

banner_top

18/02 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Το γεμάτο δράση Παρασκευοσαββατοκύριακο ολοκληρώνεται με μια σούπερ γεμάτη Κυριακή που έχει στο πρόγραμμα της ένα αγώνα για το πρωτάθλημα εφήβων, τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών αλλά και την πίτα με τις βραβεύσεις των πρωταθλητών και των πρώτων σκόρερ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 18/2 για τον ΒΑΟΛ Χίου.

Στις 12:30 στο Βούρειο η ομάδα εφήβων (2000+) του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί, τυπικά, από τον ΦΟΒ στο Βούρειο σε μια αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει τη φετινή προσπάθεια των αθλητών του Παναγιώτη Καλαμάρη στη φάση των ομίλων. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ο Βούρειος θα καταλάβει τη 2η θέση στον Α΄ Όμιλο του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου γεγονός που του δίνει πλεονέκτημα εν όψει των play-offs της κατηγορίας, Έστω και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο αγώνας αποτελεί ένα ντέρμπι γοήτρου και είναι σίγουρο πως οι αθλητές και των δύο ομάδων θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για τη νίκη προς τέρψιν όσων παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειές τους.

Στις 16:30 ξεκινά η τελευταία ημέρα της 4ης Γιορτής Χιώτικου μπάσκετ με τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα σε ΦΟΒ και ΑΙΓΕΑ. Αμέσως μετά στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΕ Χίου με τις απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες και τους πρώτους σκόρερ της περιόδου 2016 - 2017. Η πολυτροπαιούχος ομάδα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου θα παραλάβει την 8η κούπα πρωταθλητή Α΄ Χίου, η ομάδα νεανίδων του Βούρειου θα στεφθεί και επίσημα πρωταθλήτρια Χίου για 17η φορά, ενώ και η ομάδα παίδων του ΒΑΟΛ Χίου θα πάρει το τρόπαιο για το πρωτάθλημα 2016 - 2017 που κατέκτησε αήττητη και υπήρξε το 2ο για τον Βούρειο. Σε ατομικό επίπεδο η Αναστασία Μουτάφη θα παραλάβει το τρόπαιο για την 1η σκόρερ στην κατηγορία νεανίδων με τη φανέλλα της πρωταθλήτριας ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου, σε μια χρονιά που ξεχώρισε με την 3πλή επιλογή της στα κλιμάκια της Ομοσπονδίας και κορυφώθηκε με την κλήση της στην τελική προεπιλογή της Εθνικής απ' όπου ο σοβαρός τραυματισμός που την ταλαιπώρει της στέρησε την συμμετοχή.

http://vaolchios.gr/images/2018/afisa2018cup.jpg

Στις 20:00 ο ΒΑΟΛ Χίου θα βρεθεί σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Χίου με στόχο να φέρει στο Βούρειο την 5η κούπα. Αντίπαλός του ο ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς σε μια επανάληψη των τελικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσει να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του χιώτικου πρωταθλήματος και κυρίως θα αναζητήσει την αγωνιστική ετοιμότητά της εν όψει των 3 πραγματικών τελικών (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ εντός, ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ εκτός, ΜΑΡΟΥΣΙ εντός) που ακολουθούν και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή των πρωταθλητών Αιγαίου στη Γ΄ Εθνική.

http://vaolchios.gr/images/2018/asist.jpg

ΒΑΟΛ Χίου - ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς στις 20:00 στο Κλειστό για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Χίου, ενώ παράλληλα δεν ξεχνάμε πως μπορούμε να δώσουμε και ασίστ στον συνάνθρωπο καθώς αντί εισιτηρίου μπορούμε να ρίξουμε στον κουμπαρά στην είσοδο του Κλειστό όποιο ποσό μπορούμε προς ενίσχυση της οικογένειας του άτυχου συμπολίτη μας που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες μέρες από ηλεκτροπληξία.