Header

banner_top

11/02 (ANΔ) ΕΣΠΕΡΟΣ Λ.-ΒΑΟΛ 74-64

esperos lamis vaolΤην ήττα με σκόρ 74-64 γνώρισε ο ΒΑΟΛ Χίου, που  φιλοξενήθηκε  στη Λαμία από τον τοπικό  ΕΣΠΕΡΟ, σε έναν αγώνα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Γ΄ Εθνικής. Οι αθλητές του Παντελή Βούλικα μπήκαν δυνατά και ψυχωμένα στο παιχνίδι, πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και την περισσότερη ώρα στο 1ο μέρος οδηγούσαν το μάτς φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και το +8 παίζοντας με παραδειγματική ομαδικότητα και τροφοδοτόντας συνεχώς τον Λεωνίδα Μπουμπάρη που κυριαρχούσε και στις δυό ρακέτες. Έτσι ο ΒΑΟΛ παίζοντας πολύ γρήγορο μπασκετ και με πολύ διάθεση και πάθος στη άμυνα έφτασε στην ανάπαυλα το σκορ στο 35-39 κάνοντας με διαφορά το καλύτερο ημίχρονο στους εκτός έδρας αγώνες του φέτος! Ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΒΑΟΛ μπορεί να "αλώσει"  το "Χαλκιοπούλειο", δυστυχώς μετά την ανάπαυλα μπήκε μεταμορφωμένος και με πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση  αλλά , πολλά αμυντικά κενά αλλά και πολλές κακές ατομικές προσπάθειες έδωσαν το δικαίωμα στον Έσπερο να περάσει μπροστά και μα φτάσει μέχρι και το +14 . Στη συνέχεια η χιώτικη ομάδα αφυπνίστηκε προσπάθησε και κατάφερε να μειώσει μέχρι και στους 6 χάνοντας ταυτόχρονα πολλά (πάνω από 10 στο Β' μέρος) εύκολα καλάθια και έτσι φτάσαμε στο τελικό σκορ  74-64. Γενικότερα παίχτηκε πολύ καλό μπάσκετ και από τις δυο ομάδες με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και εντυπωσιακές φάσεις πράγμα που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την κερκίδα της Λαμίας που χειροκρότησε και τις δυό ομάδες. Από το ΒΑΟΛ οδήγησαν  οι Λεωνίδας Μπουμπάρης και Βαγγέλης Τσουρής με 11 πόντους έκαστος ενώ από το Έσπερο ο Παπαργυρόπουλος με 17. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και καλή επιστροφή! Καλή συνέχεια στον Έσπερο!

Διαιτητές Ξεράς-Λελούδας

Δεκάλεπτα: 15-17, 35-39, 63-51, 74-64

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης - Τσουκαλαδέλης): Στογίλκοβιτς 3(1) , Μπερτσιμάς, Σέττος 12(1), Πάππος, Ρουμελιώτης 12(1), Παπαργυρόπουλος 17, Φύκας 16(2), Μαντζούκας, Φούντας 1, Λαχρετζής 2, Κατράνας 10(2), Παπανικολάου

ΒΑΟΛ (Βούλικας): Σαμιώτης 5(1), Μπουμπάρης 11, Ανδρουλάκης 4, Σουλίκας 9(1),Βούτας, Αγγελίδης 8,  Καραφαντής, Τσουρής 11, Τροβάς 8(1), Κωνσταντινάκος 8(2)