Header

banner_top

05/02 ...KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στον απόηχο της 7ης νίκης του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄ Εθνική ξεκίνησε η νέα εβδομάδα σήμερα 5/2, με 3 αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα του Βούρειου σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Αρχή με το τμήμα κορασίδων (2002+) που θα φιλοξενηθεί τυπικά από τον ΦΟΒ την Τετάρτη 7/2, στις 18:00, στο Βούρειο. Ο αγώνας αφορά στην αγωνιστική και δεδομένων των γνωστών απουσιών της η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα προσπαθήσει να καταγράψει μια καλή εμφάνιση με ό,τι καλύτερο προκύψει.

Στη συνέχεια την Κυριακή (11/2) ή το Σάββατο (12/2) ανάλογα τις καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων - ΒΑΟΛ Χίου για τον Α΄ Όμιλο του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής και είναι αυτός που είχε οριστεί για τις 28/1 αλλά αναβλήθηκε εξ αιτίας της ακαταλληλότητας του ανοικτού γηπέδου των Καρδαμύλων από τη βροχή. Ο αγώνας έχει ορισθεί για την Κυριακή στα Καρδάμυλα (12:00), αλλά εάν η πρόγνωση του καιρού είναι απειλητική, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα, στο Βούρειο. Όπου κι αν γίνει πάντως, στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη είναι η νίκη που θα τον κρατήσει σε πλεονεκτική θέση εν όψει των play-offs του πρωταθλήματος εφήβων (2000+) της ΤΕ Χίου.

Την Κυριακή 11/2 η ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου θα βρεθεί στη Λαμία, όπου στις 17:00 θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό ΕΣΠΕΡΟ στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Το ισχυρό συγκρότημα του Γιάννη Σοφογιάννη είναι ένας από τους ενοίκους του ρετιρέ της βαθμολογίας. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Παντελή Βούλικα καθώς πέρα από την ισχύ του αντιπάλου θα έχει να αντιμετωπίσει και το κουραστικό ταξίδι στη Λαμία.

Καλή εβδομάδα σε όλους...