Header

banner_top

03/02 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

...Μεροκάματο στο Βούρειο σήμερα Σάββατο 3/2 καθώς τα τμήματα παμπαίδων και εφήβων θα υποδεχθούν διαδοχικά τους αντιπάλους τους στην έδρα του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα με το τμήμα παμπαίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου που θα υποδεχθεί στις 17:30 την αντίστοιχη ομάδα των ΙΩΝΩΝ σε μια αναμέτρηση στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Τα πιτσιρίκια του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη που θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται. ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ (ΠΑΜΠ) λοιπόν Βούρειο στις 17:30.

Αμέσως μετά και πιο συγκεκριμένα στις 19:30 θα δοθεί το τζάμπολ του αγώνα ΒΑΟΛ Χίου - ΝΟ Θυμιανών στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων (2000+) - Α΄ Όμιλος, της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς της ήττας της στον Α΄ Γύρο (66-52) και αν μπορέσει να καλύψει τη διαφορά ώστε να αποκτήσει καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία του Α΄ Ομίλου γεγονός που θα της δώσει πλεονέκτημα εν όψει των διασταυρώσεων των play-offs. BAOΛ - ΝΟΘ (ΕΦΗΒ) λοιπόν Βούρειο στις 19:30.

ermis

Και φυσικά δεν ξεχνάμε το μεγάλο ραντεβού του Σαββατοκύριακου που δεν είναι άλλο από το Κυριακάτικο (4/2) μεγάλο ματς ΒΑΟΛ Χίου - ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου (Γ΄ Εθνική) στις 16:00 στο Κλειστό.