Header

banner_top

16/01 ...ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

Γιώργος Κατσούρης Είναι μερικές φορές που βλέπεις πως πραγματικά άξιζε η ...επένδυση συναισθημάτων και αξιών σε μερικούς ανθρώπους... Πριν την σπουδαία αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας ο Βούρειος τίμησε τον αθλητή των φιλοξενουμένων Γιώργο Κατσούρη ο οποίος την περίοδο 2012 - 2013 είχε φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα της νησιώτικης ομάδας κατακτώντας, εκείνη τη χρονιά, το πρωτάθλημα Α΄ Ανδρών της ΤΕ Χίου και στη συνέχεια την αήττητη άνοδο, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, στη Γ΄ Εθνική της περιόδου 2013 - 2014. Γι αυτή του την πορεία και κυρίως για τον άψογο χαρακτήρα και το ήθος του, το ΔΣ του ΒΑΟΛ Χίου αποφάσισε να τιμήσει τον katsouris 3πρώην αθλητή του. Λίγο πριν το τζάμπολ λοιπόν και μέσα σε ζεστό χειροκρότημα, καθώς ούτε το χιώτικο κοινό είχε ξεχάσει τον ...Air Katsour, οι πρώην συμπαίκτες του Τάσος Τροβάς, Μιχάλης Σουλίκας, Λεωνίδας Μπουμπάρης και οι Παντελής Βούλικας (Προπ.), Πέτρος Συμιακάκης (Β. Προπ.), Παναγιώτης Καλαμάρης (Γυμναστής), Γιώργος Πατεράκης (Έφορος) μέλη (και) εκείνης της ομάδας, παρέδωσαν στον αθλητή του ΕΣΠΕΡΟΥ μια ανθοδέσμη και μια αναμνηστική φωτογραφία με ένα κολάζ στιγμών του Γιώργου Κατσούρη με το γαλανόλευκο Νο 16. Η συγκίνηση του τιμώμενου προσώπου ήταν έκδηλη γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθώπους του Βούρειου καθώς αυτό αποδείκνυε το σωστό της πράξης τους. Και ήταν ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξη αλλά και η περηφάνια της οικογένειας του ΒΑΟΛ Χίου, όταν μετά τη λήξη του αγώνα, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Κατσούρης έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

"Σήμερα δυστυχώς, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος.. γιατί η ομάδα μου, ο Έσπερος Καλλιθέας, έχασε δίκαια απο έναν καλύτερο καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα ΒΑΟΛ Χίου.
Είμαι όμως πολύ συγκινημένος με την κίνηση της διοίκησης, του προπονητή Παντελή Βούλικα και των προ πενταετίας συμπαιχτών μου στον ΒΑΟΛ Tasos Trovas , Leonidas Boubaris , Michalis Soulikas και Panagiotis Kalamaris να με τιμήσουν πριν την έναρξη του αγώνα...
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά ότι δε συνηθίζω να γράφω, παρά μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις όπως η σημερινή που παρότι τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που έζησα,νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια κάποιους ανθρώπους ..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην ομάδα του ΒΑΟΛ (Διοίκηση, προπονητές και παίχτες) για την τιμή που μου κάνανε..
Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να είναι όλοι υγιείς, να συνεχίσουν την καλή φετινή τους πορεία και να πετύχουν τους στόχους τους!
"

Φίλε Γιώργο σ' ευχαριστούμε που επιβεβαίωσες ότι πράξαμε σωστά με το να σε υποδεχθούμε όπως σου αρμόζει. Ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις υγεία και να συνεχίσεις να κοσμείς τα παρκέ των εθνικών κατηγοριών με την αναμφισβήτητη αξία σου και το ξεχωριστό ήθος σου.

Σ' ευχαριστούμε που υπήρξες μέλος της οικογένειας μας ...και όπου κι αν παίζεις, πάντα, θα σε θεωρούμε αναπόσπαστο κομάτι της. Να σαι καλά Γιωργάρα μας...

katsouris 2

katsouris 1