Header

banner_top

15/01 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στον απόηχο της ιστορικής νίκης επί του πρωτοπόρου στη βαθμολογία ΕΣΠΕΡΡΟΥ Καλλιθέας και της ...αναρρίχισης του ΒΑΟΛ Χίου στην θέση, ξεκίνησε η νέα εβδομάδα σήμερα 15/1. Σε αυτή υπάρχουν 4 αγώνες με τους 3 να αφορούν σε τοπικές υποχρεώσεις αναπτυξιακών τμημάτων και τον 1 να αντιστοιχεί στην τελευταία στροφή του Α΄ Γύρου της Γ΄ Εθνικής που θα βρει τον Βούρειο στη Νίκαια. Ας δούμε όμως το πρόγραμμα της εμδομάδας αναλυτικά.

Την Τετάρτη 17/1 θα διεξαχθεί η αγωνιστική του πρωταθλήματος  παίδων (2002+) της ΤΕ Χίου. Ο ΒΑΟΛ θα υποδεχθεί τν ΦΟΒ στις 18:00 στο Βούρειο σε μια αναμέτρηση όπου η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσει να παίξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της εβδομάδας αφορά στο τμήμα νεανίδων (2000+). Την Παρασκευή 19/1, στις 17:15,  η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη έχει δύσκολη αποστολή καθώς θα φιλοξενηθεί από τον ΑΙΓΕΑ στο Κλειστό σε μια αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος νεανίδων της ΤΕ Χίου.

Tην Κυριακή 21/1 στις 12:00, το τμήμα εφήβων (2000+) του ΒΑΟΛ Χίου θα εκδράμει στα Καρδάμυλα όπου θα φιλοξενηθεί από τον ΝΗΡΕΑ σε μια αναμέτρηση στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η νίκη και η διατήρηση της στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Την Κυριακη 21/1 ο ΒΑΟΛ ταξιδεύει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Νίκαια όπου στις 15:00 θα τεθεί αντιμέτωπος του σκληροτράχηλου ΑΡΗ σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής η οποία θα σημάνει και το τέλος του Α΄ Γύρου για τον Β΄ Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα μια καλή εμφάνιση κι από κει και πέρα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα έμπειρο συγκρότημα που έχει τους ίδιους στόχους με τον Βούρειο.

Καλή εβδομάδα σε όλους...