Header

banner_top

13/01 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δύο αναμετρήσεις φιλοξενεί το πρόγραμμα του Σαββάτου 13/01, για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου και μάλιστα την ίδια ώρα. Έτσι στις 19:30 στο Κλειστό η ομάδα παίδων (2002+) του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου (και 8ης συνολικά). Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η νίκη που θα την διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα (19:30) στο Βούρειο θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΒΑΟΛ Χίου - ΠΥΡΣΟΣ Βερβεράτου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων (2002+) της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη το ξεκίνημα με το δεξί για τις πιτσιρίκες του στο 2018 και στον 2ο γύρο του τοπικού μας πρωταθλήματος με μια καλή εμφάνιση.

esperos POSTER

Σήμερα (Σαβ. 13/1) ολοκληρώνεται και η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου, εν όψει της σπουδαίας Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΕΣΠΕΡΟ Καλλιθέας στις 16:00, στο Κλειστό. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα και αμέσως μετά προβολή βίντεο και ανάλυση αντιπάλου. Ο αυριανός αγώνας είναι ιδιαίτερα δύσκολος, ο ΕΣΠΕΡΟΣ είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου τη Χίου οι αθλητές του Παντελή Βούλικα θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε έναν αγώνα, που θυμίζουμε, ξεκινά στις 16:00...