Header

banner_top

11/01 ...Η 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

esperos POSTERΠροτελευταία αγωνιστική του Α΄ Γύρου με σημαντικές αναμετρήσεις η 12η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, η οποία θα βρεί τον ΒΑΟΛ Χίου να υποδέχεται τον πρώτο στη βαθμολογία ΕΣΠΕΡΟ Καλλιθέας, σε μια σπουδαία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16:00, την Κυριακή 14/1, στο Κλειστό. Ας δούμε όμως αναλυτικά όλους τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής (με τον ΑΟΚ Χανίων να εκτίει το ρεπό του).

11 day table

 

ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Άμεση επαναφορά στις νίκες επιθυμούν οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο ντέρμπι πρωτοπώρων στην Καλλιθέα και θα το προσπαθήσουν απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας που αποτελεί τον επόμενο (εκτός έδρας) αντίπαλό μας στο φινάλε του Α΄ Γύρου. Φαβορί, σαφώς, οι γηπεδούχοι που πάντως θυμίζουμε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να καταβάλουν τον σκληρό ΑΟΚ Χανίων στο τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα, ενώ ο ΑΡΗΣ από την άλλη παλεύει σε όλους, σχεδόν, τους αγώνες του ισάξια για τη νίκη.

 

ΚΡΟΝΟΣ - ΛΟΚΡΟΣ

Ντέρμπι ανάμεσα σε 2 ισοδύναμες ομάδες που συνεχίζουν την προσπάθεια διατήρισής τους στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίες. Από θετικά αποτελέσματα προερχόμενοι και οι 2 αντίπαλοι θα πρασπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ψηλά χωρίς να είναι καταστροφικό το αποτέλεσμα για όποιον ηττηθεί. Ο νικητής της αναμέτρησης θα απαλαχθεί από τη συντροφιά του ηττημένου καθώς οι μονομάχοι είναι ισόβαθμοι με 16β.στην 5η θέση της βαθμολογίας.

 

ΟΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Ντέρμπι και στο Ηράκλειο καθώς ο ισόβαθμος με τον ΒΑΟΛ Χίου ΟΦΗ υποδέχεται τον 3ο της βαθμολογίας ΕΡΜΗ. Οι γηπεδούχοι μετά από συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα θέλουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει από το γκρουπ τον υπό κίνδυνο ομάδων και θα τους προσδώσει άνεση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Από την άλλη ο ΕΡΜΗΣ θέλει να περάσει από το ΒΑΚ ώστε να συνεχίσει την εξαιρετική τις τελευταίες αγωνιστικές πορεία του και να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή.

 

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Σε δυσχερή θέση η ΝΙΚΗ υποδέχεται τον ισχυρό αντίπαλό της ψάχνοντας την 4η νίκη της που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα. Αρκετά δύσκολη αποστολή πάντως απέναντι στον ισχυρό ΕΣΠΕΡΟ Λαμίας που μετά από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, θέλει να σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που είναι σε τροχιά ανόδου και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ντέρμπι ζωής και θανάτου στη Χαλκίδα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ανάσα ζωής εν όψει και της δύσκολης συνέχειας. Με νέους προπονητές και οι δύο αντίπαλοι θα παρουσιαστούν στον αγώνα και φυσικά αυτό είναι ένα στοιχείο που θα παίξει βασικό ρόλο στο πως θα παρουσιαστούν οι 2 σύλλογοι. Ιδιαίτερα ο ΑΡΗΣ με τα προβλήματα που των ταλαιπωρούν με αποχωρήσεις παικτών ψάχνει τα πατήματά του και σίγουρα θα παλέψει απέναντι στην παρέα του αρχισκόρερ της κατηγορίας Γκιζόγιαννη που οδηγεί με διαφορά τον πίνακα των "μπόμπερ" της κατηγορίας.

 

ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μόνος πρώτος με 9-1 ο ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας θέλει να συνεχίσει, χωρίς στάση, το ταξίδι του προς τη Β΄ Εθνική. Μολονότι νεοφώτιστο, το συγκρότημα των Μάντζαρη - Γράψα έχει εντυπωσιάσει στον Α΄ Γύρο οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος. Ο ΒΑΟΛ από την άλλη, μετά την "άλωση" του Κλειστού από την ΠΕΝΤΕΛΗ στις αρχές του Δεκέμβρη, θέλει να ξαναεκμεταλευτεί την έδρα και να πετύχει μια νίκη ψυχολογίας που θα τον απομακρύνει από τη ...διακεκαυμένη ζώνη και θα του δώσει φτερά για τη δύσκολη συνέχεια. Ο κόσμος αναμαίνεται να αποτελέσει άλλο ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρας της ομάδας του Παντελή Βούλικα οπότε την Κυριακή είμαστε ...ένα ΝΗΣΙ - μια ΟΜΑΔΑ και δίνουμε ραντεβού στις 16:00 στις κερκίδες του Κλειστού.