Header

banner_top

10/01 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Διπλό αγωνιστικό πιάτο, για νεάνιδες και έφηβους του ΒΑΟΛ Χίου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας (Τετ. 10/1) στα τοπικά πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου.

Αρχή λοιπόν με τον εξ αναβολής αγώνα ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ για την κατηγορία νεανίδων (2000+). Στις 17:30, στα Καμπόχωρα ο Βούρειος θα φιλοξενηθεί από την ομάδα της Καλλιμασιάς στον αναβληθέντα αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη μια καλή εμφάνιση και η νίκη απέναντι στον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς.

Λίγο αργότερα ΒΑΟΛ και ΟΜΗΡΟΣ θα ξανασυναντηθούν για άλλη κατηγορία και σε άλλο γήπεδο. Στις 20:00, λοιπόν ο ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί στο Βούρειο τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων (2000+) της ΤΕ Χίου, με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει στη νίκη και στην επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία στα τμήματα του Βούρειου και φυσικά δεν ξεχνάμε τη μεγάλη Κυριακάτικη (14/01) αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, στο Κλειστό στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.