Header

banner_top

06/01 ...Η 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Επανεκίνηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ανδρών, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, με σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής (Κυριακή 7/1/18).

10 day table

 

 

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΠΕΝΤΕΛΗ

Μεγάλο ντέρμπι στην Καλλιθέα όπου οι 2 καλύτερες, βάσει αποτελεσμάτων (8-1) ομάδες του Ομίλου θα αναμετρηθούν με φόντο τη μοναξιά της κορυφής και τα θεμέλια της ανόδου στη Β΄ Εθνική. Χωρίς τον κόουτς Μάτζαρη αλλά με το πλεονέκτημα της έδρας οι γηπεδούχοι και με τη σοβαρότητα και την ξεχωριστή δυναμική οι φιλοξενούμενοι συνθέτουν μια αναμέτρηση που δίκαια στρέφει πάνω της τα φώτα της αγωνιστικής.

ΑΡΗΣ Νικαίας - ΚΡΟΝΟΣ

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς για να ξεφύγουν από την "κόκινη γραμμή" και οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να κοιτάζουν ψηλά. Ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες ο ΑΡΗΣ έχει χάσει στις λεπτομέρειες στις περισσότερες ήττες του, ενώ στον αντίποδα ο ΚΡΟΝΟΣ δείχνει να χάνει αρκετή από την ισχύ του όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

ΛΟΚΡΟΣ - ΟΦΗ

Συγκάτοικοι (μαζί με ΒΑΟΛ και ΚΡΟΝΟ) στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ομάδες ισχυρές αλλά με "αστάθεια" στα αποτελέσματά τους (5-4) συνθέτουν ένα ακόμη δυνατό δίδυμο στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής. Αβαντάζ για τον ΛΟΚΡΟ η δυνατή έδρα της Αταλάντης απέναντι στους Κρητικούς που δείχνουν και εκείνοι να χάνουν ισχύ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

ΕΡΜΗΣ - ΝΙΚΗ

Ανοίγει τις πύλες του μετά από καιρό (λόγω τιμωρίας) το Κλειστό Γυμναστήριο του Σχηματαρίου για την αναμέτρηση του ανεβασμένου ΕΡΜΗ με τη ΝΙΚΗ Αμαρουσίου. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει μετά από ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων να φτάσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν βαθμούς που θα τους βγάλουν από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΣΠΕΡΟΣ Λ. - ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ

Το τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής με τις 2 ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο ΕΣΠΕΡΟΣ θέλει να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή εκμεταλευόμενος και την έδρα του, ενώ η ομάδα της Χαλκίδας με μόλις 2 νίκες στο ενεργητικό της ψάχνει βαθμούς - ανάσες. Παρά τη φαινομενική διαφορά δυναμικότητας ένα τοπικό ντέρμπι κρύβει πάντοτε εκπλήξεις.

ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ

Στα Χανιά θα βρει η 11η αγωνιστική τον Βούρειο, φιλοξενούμενο του τοπικού ΑΟΚ. Οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και για να μαζέψουν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για σωτηρία της ομάδας. Ο ΒΑΟΛ από την άλλη θέλει τη νίκη για να μείνει μακριά από τη ...διακεκαυμένη ζώνη. Η αγωνιστική απραξία (έναν μήνα έχει να δώσει αγώνα Γ΄ Εθνικής) και το κοπιαστικό ταξίδι αποτελούν έξτρα ποβλήματα που θα πρέπει να λύσει η ομάδα της Χίου. Στον αντίποδα ο ΑΟΚ θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη καθώς τέτοιες αναμετρήσεις είναι από αυτές που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή. Ανεβασμένος μετά την αλλαγή προπονητή ο ΑΟΚ δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο στις τελευταίες αγωνιστικές (νίκη επί του ΚΡΟΝΟΥ στα Χανιά, παρά λίγο έκπληξη στην ΠΕΝΤΕΛΗ) και θα πρέπει οι αθλητές του Παντελή Βούλικα να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Κρήτη.