Header

banner_top

02/01 ...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Δύο εκτός έδρας αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας του 2018, για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Την Πέμπτη 4/1 το τμήμα εφήβων (2000+) του ΒΑΟΛ Χίου κάνει ποδαρικό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς στις 17:15 θα φιλοξενηθεί από τον ΝΟ Θυμιανών, στα Καμπόχωρα. Οι αθλητές του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά, στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων.

Την Κυριακή 7/1 η ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου θα βρεθεί στα Χανιά όπου θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό ΑΟΚ στην κρίσιμη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Οι πρωταθλητές Αιγαίου θα προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του κοπιαστικού ταξιδιού και της αγωνιστικής απραξίας, στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κλαδισού. Ο Παντελής Βούλικας και οι παίκτες του ξεκινούν μια 4άδα δύσκολων αναμετρήσεων για τον μήνα Ιανουάριο, που περλιαμβάνει τους αγώνες ΑΟΚ Χανιά (εκτός), ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας (εντός), ΑΡΗΣ Νικαίας (εκτός) και ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης (εκτός), που θα κρίνουν πολλά αναφορικά με τους στόχους της ομάδας.