Header

banner_top

15/12 ...ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

cup18

Την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χίου έχει ορίσει η ΤΕ Χίου για το διήμερο Παρ. 15 και Σάβ. 16/12, από τις αναμετρήσεις της οποίας θα μάθουμε τις ομάδες που θα στελεχώσουν το φετινό final-4 που θα πραγματοποιηθεί από 16 - 18/2/2018 στα Καμπόχωρα. Στο Κύπελλο ανδρών σήμερα Παρ. 15/12 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στις 2 ομάδες (πλην ΒΑΟΛ) που έχουν κατακτήσει τον τίτλο μετά την ...αναγέννησή του. ΙΩΝΕΣ - ΟΜΗΡΟΣ λοιπόν στις 18:30 στα Καμπόχωρα με την ομάδα της Καλλιμασιάς να θέλει να προκριθεί ώστε να συνεχίσει το απόλυτο παρουσιών σε τελικούς και τους τυπικά γηπεδούχους να ψάχνουν την έκπληξη. Οι υπόλοιποι 3 αγώνες του Σαβ. 16/12 είναι:

ΕΝΩΣΗ - ΠΥΡΣΟΣ (17:30, Βούρειο) με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν τη μοναδική ομάδα από τη Β΄ Κατηγορία Χίου που έφτασε μέχρι τους "8" (έστω μέσω κλήρωσης) και τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν την καλή παράδοση που έχουν χτίσει τα τελευταία χρόνια με πλασαρίσματα στις υψηλές θέσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου.

ΝΟΘ - ΑΙΓΕΑΣ (19:00, Καμπόχωρα) το ντέρμπι της προημιτελικής φάσης καθώς οι 2 ομάδες "συγκρούστηκαν" πριν από λίγες ημέρες με τον ΑΙΓΕΑ να επικρατεί στο Κλειστό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας και για τον ΒΑΟΛ Χίου, καθώς αν περάσει το δικό του εμπόδιο, στο δρόμο προς τον τελικό θα βρεί τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού.

ΚΟΦΙΝΑΣ - ΒΑΟΛ (19:30, Κλειστό) Μπορεί σε εθνικό επίπεδο να εκτίει το ρεπό του αλλά η αγωνιστική δράση δεν θα λείψει για τους Πρωταθλητές Αιγαίου. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΚΟΦΙΝΑ και να βρεθεί σε ένα ακόμα final-4 όπου θα διεκδικήσει το 5ο τρόπαιό της. Απέναντί της η σκληροτράχηλη ομάδα ΚΟΦΙΝΑ με αρκετούς πρώην παίχτες του Βούρειου στη σύνθεσή της, διαθέτει εμπειρία, ποιότητα και κίνητρο ώστε να φανεί ανταγωνιστικός στον ΒΑΟΛ. Για τον συγκεκριμένο αγώνα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας του ΒΑΟΛ Χίου (ο ΚΟΦΙΝΑΣ είναι γηπεδούχος) ενώ οι ροσονέρι έχουν ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις στο περιθώριο της αναμέτρησής τους με τον εκπρόσωπό μας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών.

Αγώνας Κυπέλλου θα διεξαχθεί και στα πλαίσια της διοργάνωσης των Γυναικών. Το Σάββατο (16/12) στις 19:30, στο Βούρειο η ΕΝΩΣΗ θα υποδεχθεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Αρμολίων με τον νικητή να προκρίνεται στον ημιτελικό του final - 4 όπου περιμένει ο ΑΙΓΕΑΣ. Το έταιρο ζευγάρι των ημιτελικών, όπως προέκυψε από την κλήρωση, είναι ΒΑΟΛ - ΦΟΒ.