Header

banner_top

14/12 ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

9 day table

Το ρεπό του εκτίει την 10η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Ανδρών ο ΒΑΟΛ Χίου. Έτσι θα περιμένει τα αποτέλεσματα των υπολοίπων αγώνων για να δει σε ποια θέση θα βρεθεί με βάση την έως τώρα συγκομιδή του (5-4). Οι πρωταθλητές Αιγαίου θα επανέλθουν στην αγωνιστική δράση, σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, στις 7/1/2018 με την αναμέτρηση ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ - ΒΑΟΛ Χίου που θα βρει τον Βούρειο στην Κρήτη για την 11η αγωνιστική. Αναλυτικά η 10η αγωνιστική (17/12) έχει ως εξής:

 

Αγ. Δημητρίου 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Έσπερος Αντωνιάδης-Παπαδόπουλος Χρ. (Πετράκης Μιχ.)

Ντέρμπι στον Αγ. Δημήτριο καθώς ο ΚΡΟΝΟΣ θέλει να ξεχάσει το ατυχές αποτέλεσμα των Χανίων και να υπερασπίσει την ισχυρή έδρα του, την ώρα που ο πρωτοπόρος ΕΣΠΕΡΟΣ συνεχίζει απτόητος τη συλλογή ροζ φύλλων αγώνα εντός και εκτός Καλλιθέας. Πάντως ο αγώνας στον Αγ. Δημήτριο κάθε άλλο παρά βατός είναι.

 

Νέας Πεντέλης 17.00 ΑΕ Πεντέλης-ΑΟΚ Χανιά Μαρινάκης-Μπακετέα (Παππάς)

Η έταιρη πρωτοπόρος μετά το πέρασμα της από τη Χίο θέλει να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή γεγονός που συνεπαγεται την επικράτηση απέναντι στον ΑΟΚ Χανιά. Οι Κρητικοί που πέτυχαν τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του ΚΡΟΝΟΥ στην έδρα τους, θα παλέψουν για κάτι καλό αλλά η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη.

 

Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-Άρης Νίκαιας  Λαμπίρης-Καραμπητσάκος (Γιαννακουδάκης)

Ο ΟΦΗ δείχνει "ασταθής" τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά συνεχίζει να είναι το ακλόνητο φαβορί στο Βαρδινογιάννειο. Απέναντί του θα βρει τον προερχόμενο από εντός νίκη ΑΡΗ Νίκαιας που θα ταξιδέψει στο Ηράκλεια με στόχο να πάρει του 2 πολύτιμους βαθμούς που θα σημάνουν την 4η νίκη του.

 

2ο ΓΕΛ Κοκκινιάς 17.00 Νίκη Αμαρουσίου - Λοκρός  Μπανασάκης-Κώτσου (Μπουρνάς)

Επαναφορά στις νίκες θα ψάξει η ΝΙΚΗ Αμαρουσίου υποδεχόμενη τον ΛΟΚΡΟ. Η ομάδα της Αταλάντης ανέβηκε βαθμολογικά μετά τη νίκη της επί της ΑΕΕ Παναγίτσας, αλλά χρειάζεται τη νίκη για να πιστοποιήσει την ανοδική της πορεία και την έξοδο από τη ...διακεκαυμένη ζώνη καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι γηπεδούχοι θα τη φτάσουν.

 

Χαλκιά-Αναστασιάδη 17.00 ΑΕΕ Παναγίτσας-Ερμής Σχηματαρίου Αργυρούδης-Χριστοδουλάκης (Κάλφα)

Ντέρμπι νεοφώτιστων ΕΣΚΑΣΕ με την ΑΕΕ Παναγίτσας να ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον ισχυρό ΕΡΜΗ να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που τον έχουν φέρει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Χαλκίδας έχοντας αλλάξει προπονητικό επιτελείο θα προσπαθήσει για τη νίκη κάτι που θα πράξει βέβαια και το συγκρότημα του Σχηματαρίου.

 

Πετρούπολης 17.00 Άρης Πετρούπολης-Έσπερος Λαμίας Φάκαρος-Μαρίγλη (Ευστρατίου)

Ο ουραγός ΑΡΗΣ θα παλέψει για τη νίκη και τους 2 βαθμούς που θα αποτελέσουν την 3η νίκη του. Ο ΕΣΠΕΡΟΣ Λαμίας από την άλλη θα προσπαθήσει να επικρατήσει ώστε να εδρεωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τον ΒΑΟΛ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την ισχύ και την ποιότητα για κάτι τέτοιο αλλά οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς καθώς βρίσκονται σε δυσχερή θέση.