Header

banner_top

13/12 (ΝΕΑΝ) ΦΟΒ - ΒΑΟΛ 53-39

Την ήττα με σκορ 53-39 γνώρισε η ομάδα νεανίδων του ΒΑΟΛ Χίου από την αντίστοιχη του ΦΟΒ το βράδυ της Τετάρτης στο Βούρειο. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με τον ΦΟΒ να διατηρεί το προβάδισμα αλλά τον Βούρειο να ακολουθεί κατά πόδας, παρά τις απουσίες του. Οδηγούμενη επιθετικά από τη Μαριλίτα Φόρου (20π.) η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη έβρισκε λύσεις και παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας των αθλητριών της (κατά πλειονότητα παγκορασίδες) έδειξε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Όλα αυτά μέχρι τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου καθώς στο σημείο αυτό αποβλήθηκε ο προπονητής του ΒΑΟΛ Γιάννης Σαμιώτης με 2 τεχνικές ποινές (ακολούθησε και ο συνοδός της ομάδας κ. Κώστας Παντελάρας) αφήνοντας "κόουτς" στην άκρη του πάγκου την ...Αναστασία Μουτάφη. Στην επανάληψη οι πιτσιρίκες του Βούρειου δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το σκορ χωρίς καθοδήγηση και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Εκτός από τη Μαριλίτα Φόρου θετική συνεισφορά είχαν όλα τα κορίτσια του ΒΑΟΛ, ενώ τις υπηρεσίες της προσέφερε και η ανέτοιμη (λόγω τραυματισμού) Αγγελική Βούλγαρη. Από τον ΦΟΒ ξεχώρισε η Μπατή με 20π. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθειά τους.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 27-21, 45-30, 53-59.

Διαιτητές: Κοντίλης - Μαρός.

ΦΟΒ (Μαργαρίτη) Οικονόμου 13(1), Ζαννίκου 4, Φαφαλιού 5, Μαθιούδη 3, Δάνδουλα, Πατέτσου, Μπατή 20(1), Σπάρταλη, Χρήστου 2, Σκιαθίτη, Κυπριάδη 6, Καραμανή.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη 5, Νεαμονίτη Α. 2, Στουπάκη, Σουλίκα, Βούλγαρη 4, Χριστοβασίλη, Φόρου 20, Χαρίτου - Φραγκάκη, Καραμανή 2, Αναστασάκη 6, Νεαμονίτη Π., Μαυρίανου.