Header

banner_top

11/12 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εβδομάδα Κυπέλλου αυτή που ξεκίνησε σήμερα (11/02) καθώς το ενδιαφέρον, μετά το ρεπό του ΒΑΟΛ στη 10η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Ανδρών, θα στραφεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χίου, ενώ στο πρόγραμμα πέρα από μία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα εφήβων, ίσως ενταχθεί και κάποια από τις αναβληθείσες.

Την Τετάρτη 13/12 κατ' αρχήν, υπάρχει αγωνιστική δράση για το τμήμα εφήβων (2000+) του ΒΑΟΛ Χίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον ΦΟΒ σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΦΟΒ θα διεξαχθεί στο Βούρειο και το τζάμπολ του θα δοθεί στις 18:00.

Το Σάββατο 16/12 θα πραγματοποιηθεί η προημητελική φάση με τις αναμετρήσεις AIΓΕΑΣ - ΝΟΘ, ΚΟΦΙΝΑΣ - ΒΑΟΛ, ΙΩΝΕΣ - ΟΜΗΡΟΣ και ΕΝΩΣΗ - ΠΥΡΣΟΣ. Στις 19:30 λοιπόν η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα "φιλοξενηθεί" από τον ΚΟΦΙΝΑ στο Κλειστό και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα σημάνει την πρόκριση της στο final-4 του θεσμού, προσπαθώντας να υπερσπιστεί τον τίτλο που κατέχει από πέρυσι και να προσθέσει το 5ο τρόπαιο στη συλλογή της.

Καλή εβδομάδα σε όλους...