Header

banner_top

08/12 ...Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

8 day table final

Η τελευταία (9η) αγωνιστική που έχει δράση για τον ΒΑΟΛ Χίου (την επόμενη εκτίει το ρεπό του) βρίσκεται προ των πυλών καθώς οι αναμετρήσεις της έχουν οριστεί για την Κυριακή 10/12 με τον ΕΣΠΕΡΟ Λαμίας να έχει το ρεπό του. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΟΦΗ

Η ομάδα της Καλλιθέας (6-1) θα προσπαθήσει να κατακτήσει την 3η νίκη της σε διάστημα μίας εβδομάδας καθώς την Τετάρτη πήρε με αντεπίθεση στο τέλος (με τον "δικό μας" Γιώργο Κατσούρη να είναι καταλυτικός) τους 2 βαθμούς με αντίπαλο τον ΑΡΗ στην Πετρούπολη. Ο ΕΣΠΕΡΟΣ έχει ανατείλει για τα καλά πλέον και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ηρακλειώτες από την άλλη (4-3) μετά την εύκολη επικράτηση τους στο Κρητικό ντέρμπι θέλουν να σκαρφαλώσουν ξανά στα ψηλά πατώματα με τον δρόμο τους να περνά από τη δύσκολη έδρα της Καλλιθέας.

ΧΑΝΙΑ - ΚΡΟΝΟΣ

Οι αγωνιστικές περνούν και οι Χανιώτες έχουν μείνει στο 1-7 όντας η μόνη ομάδα με 1 νίκη στο ενεργητικό της. Τα περιθώρια στενεύουν για τον ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και ο αντίπαλος κάθε άλλο παρά προσφέρεται για λεία. Ο ΚΡΟΝΟΣ (5-2) βρίκεται ψηλά και ξέρει πως αν θέλει να μείνει εκεί πρέπει να περάσει και από τα Χανιά καθώς διαθέτει την ποιότητα και τη δυναμική για να το κάνει. Θα μπορέσει η δύναμη της έδρας να σταθεί εμπόδιο ώστε να γίνει εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα για τα Χανιά ή ο ΚΡΟΝΟΣ θα συνεχίσει ακάθεκτος;

ΑΡΗΣ Νικαίας - ΝΙΚΗ Αμαρουσίου

Ντέρμπι στη Νίκαια με δύο καλές ομάδες που ψάχνουν βαθμούς ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη στην οποία έχουν βρεθεί. Ο ΑΡΗΣ έχει συλλέξει 2 νίκες και 5 ήττες αλλά είναι πάντα επικίνδυνος, ειδικά στην έδρα του και η ΝΙΚΗ Αμαρουσίου έχει 3 νίκες και 4 ήττες με πολύ καλή πορεία στα χέρια του νέου της προπονητή. Προγνωστικά δεν χωρούν σε τέτοιες αναμετρήσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως ο κερδισμένος θα έχει πολλά οφέλη ενώ ο χαμένος πολλά προβλήματα.

ΛΟΚΡΟΣ - ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ

Ντέρμπι ΕΣΚΑΣΕ στην Αταλάντη με τους γηπεδούχους να έχουν μέτρια πορεία έως τώρα με 3 νίκες και 4 ήττες, βαθμολογική συγκομιδή που τους έχει φέρει (πολύ) χαμηλά σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες. Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ από την άλλη με τη νίκη της επί του ΑΡΗ Νικαίας την περασμένη αγωνιστική έφτασε τις 2 (έχει και 6 ήττες) και δείχνει να ξεπερνάει το αρχικό μούδιασμα οδηγούμενη από τον αρχισκόρερ της κατηγορίας Γκιζόγιαννη. Βέβαια η ομάδα της Αταλάντης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά σε τοπικά ντέρμπι ποτέ μη λες ποτέ.

ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου - ΑΡΗΣ Πετρούπολης

Ο ...εκπορθητής της Λαμίας μεθυσμένος από το διπλό στο τοπικό ντέρμπι, υποδέχεται τον κουρασμένο (;) ΑΡΗ Πετρούπολης που πέτυχε σπουδαία νίκη την Κυριακή επί του ΛΟΚΡΟΥ αλλά ηττήθηκε στον πόντο την Τετάρτη στο εξ' αναβολής με τον ΕΣΠΕΡΟ Καλλιθέας. Σε ανοδική πορεία ο ΕΡΜΗΣ έχει μαζέψει έως τώρα 11β. με 4-3 και στοχεύει ψηλότερα, ενώ και η ομάδα της Πετρούπολης δείχνει να βρίσκει το δρόμο της με τις 2 συνεχόμενες νίκες της (έχει και 6 ήττες). Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί στη μάχη των ...θεών αλλά και η ομάδα της Πετρούπολης έχει δείξει πως μπορεί εύκολα να κάνει τη ζημιά.

penteli poster

ΒΑΟΛ Χίου - ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ντέρμπι και στη Χίο καθώς ο ΒΑΟΛ θέλει να κρατήσει απόρθητη την έδρα του (έχει 4-0 με ΛΟΚΡΟ, ΕΣΠΕΡΟ Λαμίας, ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ και ΟΦΗ) ενώ στην ΠΕΝΤΕΛΗ ξέρουν πως ο δρόμος προς τη Β΄ Εθνική περνάει από το νησί της μαστίχας. Ο ΒΑΟΛ έχει 5-3 στο πρωτάθλημα έως τώρα και κρατά την ακριτική έδρα του αλώβητη από "ξένες" επιβουλές. Η ΠΕΝΤΕΛΗ οδηγεί (μαζί με τον ΕΣΠΕΡΟ Καλλιθέας) την κούρσα με το εντυπωσιακό 8-1 και διαθέτει όλα τα φόντα για να γίνει η πρώτη ομάδα που θα φύγει από τη Χίο με ροζ φύλλο αγώνα. Ειδικό το βάρος για τους πρωταθλητές Αιγαίου καθώς θα είναι η τελευταία αναμέτρηση για το 2017 στην εθνική κατηγορία ενώ πολύς αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί (όπως πάντα) στις κερκίδες του Κλειστού καθώς ο επόμενος αγώνας που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θα είναι αυτός με τον έταιρο "οδηγό της κούρσας" ΕΣΠΕΡΟ Καλλιθέας στις 14/01/2018. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Καμήτσος και Μακρόπουλος του Συνδέσμου Αχαΐας - Ηλείας. Ραντεβού στο Κλειστό λοιπόν την Κυριακή 10/12, καθώς στις 17:00 ξεκινά η σπουδαία αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ...