Header

banner_top

06/12 (ΠΑΓΚ) ΠΥΡΣΟΣ - ΒΑΟΛ 39-56

Αήττητος συνεχίζει το πρωτάθλημα παγκορασίδων ο ΒΑΟΛ Χίου καθώς το απόγευμα της Τετάρτης επικράτησε με 39-56 και του ΠΥΡΣΟΥ Βερβεράτου στα Καμπόχωρα. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου έκαναν με τον τρόπο αυτό το 3 στα 3 και συνεχίζουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βούρειος ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκε με 11-21 στο α΄ δεκάλεπτο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν μέχρι το -5 αλλά ο ΒΑΟΛ αντέδρασε και πάλι φτάνοντας χωρίς άλλα προβλήματα στη νίκη. Πολύς χρόνος συμμετοχής από τον κόουτς σε όλα τα κορίτσια και πολύ καλή παρουσία από όλες τις αθλήτριες. Η Μαρκέλλα Σαλιάρη οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Βούρειο με 22π., συνεπικουρούμενη από την Άννα Χαρίτου - Φραγκάκη (12π.) αλλά και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια. Από τις γηπεδούχες που παρουσίασαν ένα εξαιρετικό σύνολο υπό τις οδηγίες της "δικιάς μας" (γέννημα θρέμμα του ασφάλτινου Βούρειου) Ελίζας Παπανελοπούλου ξεχώρισε η Μπαστούνη με 16π. Συγχαρητήρια και στα 24 κορίτσια για τον όμορφο αγώνα τους και ιδιαίτερα στις πιτσιρίκες που έκαναν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα καλή αρχή και καλύτερη συνέχεια.

Διαιτητές: Κηπώσης - Ρουμελιώτης.

Τα δεκάλεπτα: 11-21, 24-29, 30-43, 39-56.

ΠΥΡΣΟΣ Βερβεράτου (Παπανελοπούλου) Ζασιοπούλου, Βαβυλουσάκη 2, Χονδρογιάννη, Παπαγιάννη, Χουζούρη 2, Σαραντινού 2, Χαβιάρα 2, Μέλη 5, Μπαστούνη 16, Φαφαλιού, Σταυρινούδη 4, Καμπούρη 6.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Σαλιάρη 22, Πατεράκη, Πρελιά, Σουλίκα 4, Χαβιάρα 2, Νεαμονίτη Π. 1, Κωνσταντινούδη 4, Χαρίτου - Φραγκάκη 12, Χριστοβασίλη 7, Μαθιούδη 4, Φουσφούκα, Νεαμονίτη Δ.