Header

banner_top

04/12 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα (3/12) με 3 αγώνες τοπικού ενδιαφέροντος και την Κυριακάτικη αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΠΕΝΤΕΛΗ για τη Γ΄ Εθνική των Ανδρών, να δεσπόζει στο πρόγραμμα της εβδομάδας.

Την Τετάρτη 6/12 το αγωνιστικό πιάτο είναι διπλό για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου. Στις 17:30 οι παγκορασίδες (2004+) του ΒΑΟΛ θα "ταξιδέψουν" στα Καμπόχωρα όπου θα τεθούν αντιμέτωπες με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ Βερβεράτου. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου η νίκη και η διατήρηση της πρώτης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα.

Την ίδια ημέρα (Τετ. 6/12) στις 19:30 το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Κλειστό. Εκεί η ομάδα παίδων (2002+) του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη των ΙΩΝΩΝ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Δύσκολη αποστολή για τους αθλητές του Παναγιώτη Καλαμάρη που θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα που οδηγεί τη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 9/12 είναι η σειρά του τμήματος κορασίδων (2002+) για αγωνιστική δράση. Στις 17:30 η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη υποδέχεται στο Βούρειο τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων της ΤΕ Χίου. Στόχος του Βούρειου η νίκη και μια καλή εμφάνιση που θα επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Την Κυριακή 10/12 το Κλειστό φορά για ακόμη μία φορά τα γιορτινά του ώστε να υποδεχθεί άλλη μία σπουδαία αναμέτρηση. Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών 9η αγωνιστική και ...μάχη πρωτοπόρων ανάμεσα στον ΒΑΟΛ Χίου και στην ισόβαθμη στην πρώτη θέση ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (έχει αγώνα λιγότερο). Η ΠΕΝΤΕΛΗ είναι η μία από τις 2 ομάδες που έχουν ηττηθεί μόλις 1 φορά στο φετινό πρωτάθλημα και έρχεται στη Χίο με στόχο την διατήρηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς εξ' αρχής έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Απέναντί της ο Παντελής Βούλικας θα παρατάξει τους αήττητους στην έδρα τους αθλητές του που ωθούμενοι από την καλύτερη κερκίδα της Γ΄ Εθνικής θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν να εκπλήτουν κλείνοντας θετικά το 2017 σε εθνικό επίπεδο. Ο μεγάλος αγώνας ΒΑΟΛ - ΠΕΝΤΕΛΗ θα ξεκινήσει στις 17:00.

Καλή εβδομάδα σε όλους...