Header

banner_top

30/11 ...H 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

7day table

Φτάσαμε αισίως στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνική Κατηγορίας Ανδρών με τους αγώνες να διεξάγονται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και την πρωτοπόρο ΠΕΝΤΕΛΗ (και επόμενη αντίπαλο του ΒΑΟΛ στη Χίο) να εκτίει το ρεπό της. Αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις και σε αυτή την αγωνιστική τις οποίες ας δούμε αναλυτικά:

ΝΙΚΗ Αμαρουσίου - ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας

Αθηναϊκό ντέρμπι στην Κοκκινιά με τους γηπεδούχους να προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες (ΒΑΟΛ εντός, ΧΑΝΙΑ εκτός) και να θέλουν να διευρύνουν το σερί. Αποστολή καθόλου εύκολη καθώς ο ΕΣΠΕΡΟΣ δείχνει να βρίσκει ρυθμό και έχοντας αφήσει πίσω του τη μοναδική του ήττα την 3η αγωνιστική συνεχίζει μόνο με θετικά αποτελέσματα.

ΟΦΗ - ΧΑΝΙΑ

Η ...μάχη της Κρήτης με τους 2 εκπροσώπους της μεγαλονήσου να προέρχονται από κακά αποτελέσματα (ήττα ΟΦΗ στη Χίο και εντός έδρας ήττα για Χανιά από ΝΙΚΗ Αμαρουσίου). Ο ΟΦΗ έχοντας 3 στα 3 στις πρώτες αγωνιστικές επέστρεψε μετά το ρεπό κάνοντας 3 συνεχόμενες ήττες και βλέπει το ματς σας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέο ξεκίνημα. Τα Χανιά από την άλλη μετρούν μέχρι στιγμής μόλις 1 νίκη σε 7 αγώνες και χρειάζονται την υπέρβαση για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ Χαλκίδας - ΑΡΗΣ Νίκαιας

Από ήττα προέρχονται και οι 2 αντίπαλοι με την ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ να παραδίδεται στην Καλλιθέα και τον ΑΡΗ να γνωρίζει απρόσμενη ήττα από τον συνονόματο της Πετρούπολης. Οι Ευβοιώτες θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν την έδρα για να φτάσουν στη νίκη που φαντάζει "χωρίς αύριο" για εκείνους (1-6) ενώ οι Νικαιώτες θα προσπαθήσουν να "ρεφάρουν" την ήττα της περασμένης αγωνιστικής και να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα (2-4) που θα τους κρατήσουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΡΗΣ Πετρούπολης - ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ (που έχει και αγώνα λιγότερο) στην προηγούμενη αγωνιστική με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι πολύ δύσκολο να συμβεί καθώς απέναντί τους θα βρουν την ισχυρή ομάδα της Αταλάντης που έχασε στον πόντο το τοπικό ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής από τον ΕΣΠΕΡΟ Λαμίας και σίγουρα πηγαίνει στην Πετρούπολη με στόχο την κάλυψη του χαμένου εδάφους και την επαναφορά στις νίκες.

ΕΣΠΕΡΟΣ Λαμίας - ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου

Δεύτερο σερί τοπικό ντέρμπι για τον ΕΣΠΕΡΟ που μετά το πέρασμά του από την Αταλάντη θέλει να νικήσει και τον ...γείτονα ΕΡΜΗ μια νίκη που υπό προϋποθέσεις (ήττα ΒΑΟΛ) μπορεί να τον φέρει μόνο πρώτο στη βαθμολογία. Ο ΕΡΜΗΣ από την άλλη έρχεται ξεκούραστος και έτοιμος να κάνει το μεγάλο διπλό που θα τον φέρουν στις 4 νίκες και πιο κοντά στα ...υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, αποστολή πάντως που κάθε άλλο παρά εύκολη λογίζεται...

ΚΡΟΝΟΣ Αγ. Δημητρίου - ΒΑΟΛ Χίου

Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Βούρειο στον Άγιο Δημήτριο όπου θα φιλοξενηθεί από τον ΚΡΟΝΟ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα πολύ ισχυρό συγκρότημα με βάθος ενώ διαθέτουν και εξαιρετικά δυνατή έδρα. 4-2 είναι το έως τώρα ρεκόρ του ΚΡΟΝΟΥ που θέλει μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΠΕΝΤΕΛΗ να επανέλθει γρήγορα στο δρόμο που οδηγεί στην κορυφή. Ο ΒΑΟΛ από την άλλη εκτός έδρας μετράει 1 νίκη και 2 ήττες (5-2 συνολικά) και θα προσπαθήσει για την έκπληξη σε ένα γήπεδο όπου έχει κατά του και την παράδοση. Διαιτητές της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 15:00, ΚΡΟΝΟΣ Αγ. Δημητρίου - ΒΑΟΛ Χίου έχουν ορισθεί ο κ. Καρακάσης και ο κ. Γεράνιος και οι 2 του Συνδέσμου Αχαΐας - Ηλείας.