Header

banner_top

20/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Προτελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου αυτή που ξεκίνησε σήμερα (20/11) με αρκετή δράση για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου αλλά και την Παναιγιακή κινητοποίηση για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά που θα κρατήσει κλειστά, κατά πάσα πιθανότητα, τα Γυμναστήρια αναβάλοντας τους αγώνες της Τετάρτης 22/11.

Την ημέρα (Τετ. 21/11) εκείνη έχουν προγραμματιστεί 3 αγώνες για τον ΒΑΟΛ Χίου και πιο συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις ΒΑΟΛ - ΦΟΒ (παμπαίδων) 18:00 / Βούρειο, ΝΟΘ - ΒΑΟΛ (εφήβων) 19:30 / Καμπόχωρα και ΦΟΒ - ΒΑΟΛ (νεανίδων) 20:00 / Βούρειο. Για το αν θα διεξαχθούν ή όχι θα ενημερώσουμε άμεσα μόλις έχουμε και εμείς επίσημη ενημέρωση.

Το Σάββατο 25/11 η αγωνιστική δράση αφορά στο τμήμα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου. Στις 19:30 ο Βούρειος υποδέχεται τον ΦΟΒ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών της ΤΕ Χίου. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα κάτι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στον ισχυρό ΦΟΒ, καθώς συν τοις άλλοις υπάρχουν και οι απουσίες.

Την Κυριακή 26/11, στις 17:00, το Κλειστό της Χίου "παίρνει φωτιά" καθώς ο ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα του Ηρακλείου. Ο κόσμος της Χίου αναμένεται και πάλι να παίξει τον δικό του σπουδαίο ρόλο στην ιδιαίτερα δύσκολη Κυριακάτικη αναμέτρηση. ΒΑΟΛ - ΟΦΗ λοιπόν, στις 17:00 την Κυριακή (26/11) στο Κλειστό.

Καλή εβδομάδα σε όλους...