Header

banner_top

18/11 ...Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Στη σκιά των καταστροφών από τη θεομηνία που πλήτει τη χώρα μας συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε εθνικό επίπεδο, με την ΕΟΚ να αποφασίζει την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων, στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 18 και 19/11. Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις φιλοξενεί το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής στον 2ο Όμιλο όπου ο αγώνας ΑΡΗΣ Πετρούπολης - ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας θα διεξαχθεί στις 6/12, λόγω της συμμετοχής αθλητή των γηπεδούχων σε αγώνες της Εθνικής Αλβανίας. Με τον ΚΡΟΝΟ Αγ. Δημητρίου να εκτίει το ρεπό του οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν ως εξής:

ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ Χαλκίδας - ΑΟΚ Χανιά

Ντέρμπι παραμονής στη Χαλκίδα με τους Ευβοιώτες να προέρχονται από το ...θρίλερ της Χίου και τους Κρητικούς από την πρώτη τους νίκη στια Χανιά επί του ΑΡΗ Πετρούπολης. Μονομαχία με φόντο το προβάδισμα στη μάχη της σωτηρίας με τις δύο νεοφώτιστες ομάδες να βρίσκουν τα πατήματά τους όσο περνούν οι αγωνιστικές και να βελτιώνουν αισθητά την εικόνα τους.

 

ΟΦΗ - ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ντέρμπι κορυφής καθώς οι δύο ομάδες που θα συναντηθούν στο Βαρδινογιάννειο έχουν από μία ήττα στο παθητικό τους και διαθέτουν συγκροτήματα φτιαγμένα για ψηλά. Πολύ δυνατός, ειδικά στην έδρα του ο ΟΦΗ που θέλει να ξεχάσει τη συντριβή της περασμένης αγωνιστικής από τον ΚΡΟΝΟ και πάντα ικανή για τη νίκη η ομάδα της ΠΕΝΤΕΛΗΣ. Το ντέρμπι έχει και χιώτικο ενδιαφέρον αφού ο ΟΦΗ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΒΑΟΛ στο Κλειστό της Χίου.

 

ΕΣΠΕΡΟΣ Λαμίας - ΑΡΗΣ Νικαίας

Διαφορετικοί στόχοι στο πρωτάθλημα για τις δύο ομάδες με τον ΕΣΠΕΡΟ να στοχεύει ψηλά και να θέλει να ξεχάσει και εκείνος τη συντριβή στην Καλλιθέα και την ομάδα της Νίκαιας να ψάχνει την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα που πάντως δύσκολα θα τη βρει στη Λαμία. Ο ΑΡΗΣ Νικαίας προέρχεται από νίκη (στην παράταση) την προηγούμενη αγωνιστική (επί του ΕΡΜΗ Σχηματαρίου). Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την επικράτηση σε αυτήν την αναμέτρηση.

 

ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου - ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης

Γειτονικό ντέρμπι στο Σχηματάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ο Βούρειος τις 2 πρώτες αγωνιστικές (νίκη επί του ΛΟΚΡΟΥ στη Χίο, συντριβή από τον ΕΡΜΗ στο Σχηματάρι). Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες και λόγω γειτνίασης αλλά και βαθμολογικού ενδιαφέροντος καθώς θα συγκρουστούν δύο συγκροτήματα με γεμάτα και ηχηρά ρόστερ και ισόβαθμα με 7 βαθμούς (ο ΛΟΚΡΟΣ έχει εκτίσει το ρεπό του την προηγούμενη αγωνιστική).

ΝΙΚΗ Αμαρουσίου - ΒΑΟΛ Χίου

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου για την Αθήνα ο ΒΑΟΛ Χίου, όπου την Κυριακή 19/11, στις 15:30 θα φιλοξενηθεί από τη ΝΙΚΗ Αμαρουσίου στο 3ο ΓΕΛ Κοκινιάς (Μ. Αλεξάνδρου 125, Μαρούσι). Ο Παντελής Βούλικας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Κωνσταντινάκο (φοιτητικές υποχρεώσεις), ενώ τραυματίας θα αγωνιστεί και πάλι ο Βαγγέλης Τσουρής. Μόνος του και οριακά θα ταξιδέψει για την Αθήνα ο Γιάννης Σαμιώτης το μεσημέρι της Κυριακής (12:15) καθώς η ΤΕ Χίου αρνήθηκε τη μετάθεση αγώνα του ΑΟ ΙΩΝΕΣ (Α΄ κατηγορία Χίου) όπου είναι προπονητής, ώστε να ταξιδέψει με την αποστολή του Βούρειου. Ο ΒΑΟΛ προέρχεται από δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ (η 4η για τους πρωταθλητές Αιγαίου) ενώ η ΝΙΚΗ Αμαρουσίου από ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ όπου ντεπουτάρισε ο νέος της κόουτς Θοδωρής Καλλιώρας που αντικατέστησε τον Γιάννη Τσακίρη. Ο αγώνας ΝΙΚΗ Αμαρουσίου - ΒΑΟΛ Χίου, θυμίζουμε ξεκινάει στις 15:30, ο αγώνας ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ - ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ στις 16:00 και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις στις 17:00