Header

banner_top

15/11 (ΠΑΓΚ) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 49-46

Σημαντική νίκη επί του ΦΟΒ με σκορ 49-46, σημείωσε η ομάδα παγκορασίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου, το απόγευμα της Τετάρτης στο Βούρειο. Οι πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου διατήρησαν το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται μόνες πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο Α΄ μέρος με το προβάδισμα να εναλλάσεται πολύ συχνά και το ημίχρονο να λήγει με 27-24. Στην επανάληψη τα κορίτσια του ΒΑΟΛ Χίου πάτησαν γκάζι και έφεραν τη διαφορά στο +10 δείχνοντας πως θα πάρουν εύκολα τη νίκη. Ένα νεκρό διάστημα στην απόδοσή μας όμως, σε συνάρτηση με την προσπάθεια των κοριτσιών του ΦΟΒ έκαναν τον αγώνα και πάλι ντέρμπι με το σκορ στην ισοπαλία. Στα τελευταία κρίσημα δευτερόλεπτα τα κορίτσια του ΒΑΟΛ διατήρησαν την ψυχραιμία τους και έφτασαν δίκαια στην σημαντική νίκη. Η Μαρκέλλα Σαλιάρη οδήγησε επιθετικά τους νικητές με 17π., συνεπικουρούμενη από την Άννα Χαρίτου - Φραγκάκη (10π.), την Αλίκη Χριστοβασίλη (9π.) αλλά και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, ενώ από τον ΦΟΒ καλύτερη ήταν η Μαθιούδη με 21(2). Το θετικότερο στοιχείο από την σημερινή ανααμέτρηση είναι πως υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρεια βελτίωσης τα οποίο με προπόνηση και δουλειά σύντομα θα συνδράμουν περαιτέρω την εικόνα των νικητριών. Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων για τον πραγματικά όμορφο αγώνα τους.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 27-24, 40-32, 49-46.

Διαιτητής: Αναστασάκης.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Σαλιάρη 17, Φουσφούκα 3, Πρελιά, Σουλίκα 6, Νεαμονίτη, Καπελαρίδη, Κωνσταντινούδη 4, Χαρίτου - Φραγκάκη 10, Χριστοβασίλη 9, Μεργέ.

ΦΟΒ (Κατσάλα) Οικονόμου 2, Σπάρταλη 4, Δάνδουλα 9(1), Μαθιούδη 21(4), Γάνου, Πολίτη, Χρήστου, Φραγκομίχαλου 8, Ισλαμάι, Σκιαθίτη 2, Κγιάση.