Header

banner_top

15/11 ...ΕΧΕΙ (3) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις ολόκληρες αναμετρήσεις σε Βούρειο και Καμπόχωρα, φιλοξενεί το σημερινό (15/11) πρόγραμμα της ΤΕ Χίου για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα με παγκορασίδες (2004+) και τη σημαντική αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΦΟΒ. Στις 18:00 ο Μανώλης Χατζηλάμπρου θα παρατάξει στο Βούρειο τις ταλαντούχες πιτσιρίκες του απέναντι στον ισχυρό ΦΟΒ. Στόχος του Βούρειου η συνέχιση του καλού ξεκινήματος και η απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού αλλά και βαθμολογικού πλεονεκτήματος εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στις 19:30 το ενδιαφέρον "μετακομοίζει" νοτιότερα καθώς στα Καμπόχωρα θα διεξαχθεί ο αγώνας ΠΥΡΣΟΣ Βερβεράτου - ΒΑΟΛ Χίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων (2002+) της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η κατάκτηση της νίκης που θα διατηρήσει τον Βούρειο στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στις 20:00 επιστρέφουμε στο Βούρειο για την σημαντική αναμέτρηση ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ στην κατηγορία Γυναικών. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη, κόντρα στις απουσίες και τα προβλήματα, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν με τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα, απέναντι στην ενισχυμένη ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας που θα προσπαθήσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

18:00 (Βούρειο) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ Παγκορασίδων

19:30 (Καμπόχωρα) ΠΥΡΣΟΣ - ΒΑΟΛ Παίδων

20:00 (Βούρειο) ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ Γυναικών