Header

banner_top

13/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με δράση στα τοπικά πρωταθλήματα παγκορασίδων, παίδων και γυναικών, αλλά και την αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ανδρών θα κυλήσει η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (13/11) για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Την Τετάρτη 15/11 το αγωνιστικό πιάτο είναι τριπλό με σημαντικούς αγώνες στο πρόγραμμα. Κατ' αρχήν στις 18:00, στο Βούρειο θα ξεκινήσει η αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για το πρωτάθλημα παγκορασίδων (2004+). Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου, μετά την εκτός έδρας επικράτησή τους επί του ΑΙΓΕΑ την πρώτη αγωνιστική, θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών στην σημαντική αναμέτρηση της Τετάρτης.

Την ίδια ημέρα, στις 19:30 το ενδιαφέρον "μετακομοίζει" στα Καμπόχωρα όπου η ομάδα παίδων (2002+) του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη του ΠΥΡΣΟΥ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η νίκη συνοδευμένη με μια καλή εμφάνιση.

Η Τετάρτη (15/11) κλείνει αγωνιστικά με τον σημαντικό αγώνα ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θέλει να συνεχίσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες την φετινή πορεία της, απέναντι στην ενισχυμένη ομάδα της Λαγκάδας - Συκιάδας που θα προσπαθήσει να εκμεταλευτεί τις απουσίες του Βούρειου.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται αγωνιστικά την Κυριακή 19/11 με την αναμέτρηση ΝΙΚΗ Αμαρουσίου - ΒΑΟΛ Χίου για την 6η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα με το 4-1 στις αποσκευές της, ταξιδεύει στο Μαρούσι για να τεθεί αντιμέτωπη με την έμπειρη ΝΙΚΗ που έχοντας αλλάξει προπονητή (Καλιώρας αντί Τσακίρη) θέλει τους 2 βαθμούς για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (1-3). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοκινιάς - 2ο Λύκειο Αμαρουσίου (Μ. Αλεξάνδρου 125 και Πεζόδρομος Ασημακοπούλου, Μαρούσι.) και θα ξεκινήσει στις 15:30.

Καλή εβδομάδα σε όλους...