Header

banner_top

10/11 ...Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

vathm 4gameday2017

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με όλες τις συναντήσεις να ξεκινούν στις 17:00 την Κυριακή 12/11.

ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας - ΕΣΠΕΡΟΣ Λαμίας

Σύγκρουση ...ΕΣΠΕΡΩΝ σε μια αναμέτρηση που θα αποτελέσει "crash test" τόσο για τους Λαμιώτες που στοχεύουν ψηλά όσο και για τους Καλλιθεάτες που δεν θέλουν άλλη απώλεια στην έδρα τους όπως αυτή που είχαν δύο αγωνιστικές πριν από τον έταιρο εκπρόσωπο της Φθιώτιδας τον Λοκρό Αταλάντης (εκτίει το ρεπό του).

ΑΟΚ Χανιά - ΑΡΗΣ Πετρούπολης

"Ο θάνατος σου η ζωή μου" στο ντέρμπι ουραγών της αγωνιστικής. Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν πάρει ακόμη τους βαθμούς της νίκης και όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ο χαμένος (σχεδόν) χάνεται... Σε δυσκολότερη θέση αν συμβεί αυτό θα βρεθεί η ομάδα της Κρήτης καθώς θα έχει απωλέσει το πλεονέκτημα της έδρας της για δεύτερη φορά.

ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΝΙΚΗ Αμαρουσίου

Ίσως ο μοναδικός αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα ισχυροί (πολύ περισσότερο στην έδρα τους). Η ΝΙΚΗ είναι η πρώτη ομάδα που έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή της (Γιάννης Τσακίρης) και ένα από τα ερωτήματα είναι το πως θα αντιδράσει η ομάδα του Αμαρουσίου (που αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο του ΒΑΟΛ) σε αυτή την αλλαγή.

ΚΡΟΝΟΣ Αγ. Δημητρίου - ΟΦΗ

Ντέρμπι κορυφής στο Μπραχάμι όπου η μοναδική αήττητη ομάδα του Ομίλου (ο ΟΦΗ με 3-0) δοκιμάζεται στην έδρα του ισχυρού ΚΡΟΝΟΥ. Οι δύο ομάδες, που στοχεύουν εξίσου ψηλά, αποτελούν δύο από τις "δυνάμεις" του Ομίλου οπότε ο αγώνας αυτός (μαζί με εκείνον της Καλλιθέας) αποτελούν τα δύο μεγάλ ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που θα επισκεφθεί τη Χίο μετά την Παναγίτσα.

ΑΡΗΣ Νικαίας - ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου

Κι άλλη αμφίροπη αναμέτρηση με δύο ...Ολύμπιους θεούς να προσπαθούν για τη νίκη επί ίσοις όροις. Ο ΑΡΗΣ θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του (1-2) καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας (60-57 την Παναγίτσα) έχει ηττηθεί δις (από ΕΣΠΕΡΟ και ΛΟΚΡΟ) ενώ ο ΕΡΜΗΣ θέλει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΕΣΠΕΡΟ.

ΒΑΟΛ Χίου - ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ Χαλκίδας

Το ντέρμπι της Χίου με την ομάδα του Παντελή Βούλικα να υποδέχεται την χωρίς νίκη αλλά ιδιαίτερα ισχυρή και επικίνδυνη Παναγίτσα. Οι πρωταθλητές Αιγαίου θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να εκμεταλευτούν την έδρα και τον κόσμο τους, απέναντι στην ομάδα της Εύβοιας που έρχεται για να πάρει το πρώτη της ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε έναν συνδιεκδικητή της παραμονής. Ραντεβού λοιπόν στο Κλειστό, στις 17:00 της Κυριακής για να βοηθήσουμε τους εκπροσώπους της Χίου στη δύσκολη αποστολή που έχουν απέναντι στην Παναγίτσα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνιικής.

poster matsday5