Header

banner_top

06/11 ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την επιστροφή από την Αθήνα ξεκινάει η νέα εβδομάδα για τον ΒΑΟΛ Χίου. Μία εβδομάδα που έχει στο πρόγραμμά της έναν αγώνα για το πρωτάθλημα εφήβων της ΤΕ Χίου, τη συμμετοχή της Ακαδημίας μας στην παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου και φυσικά τον μεγίστης σημασίας αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Παναγίτσα. Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα 6/11.

Την Τετάρτη 8/11 το τμήμα εφήβων (2000+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται στο Βούρειο τον ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου και στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη είναι το 2 στα 2 στο φετινό πρωτάθλημα συνοδευμένο με μια καλή εμφάνιση.

Το Σάββατο 11/11 η Χίος γιορτάζει την Ελευθέρια της και η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ υπό τον Τεχνικό Διευθυντή της Μανώλη Χατζηλάμπρου, θα συμμετέχει στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δημοκρατίας προσδίδοντας το δικό της χρώμα και τον δικό της παλμό στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Χίου από τον τουρκικό ζυγό και την ένταξή της στο Ελληνικό κράτος το 1912.

Την Κυριακή 12/11 ο ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται στο Κλειστό την ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ Χαλκίδας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Πολύ σημαντικός αγώνας καθώς η Ευβοιώτικη ομάδα έχει τους ίδιους στόχους με τον Βούρειο και διψάει για νίκη. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Παντελή Βούλικα για να μην πάει χαμένο το χθεσινό μεγάλο διπλό στην Πετρούπολη και η στήριξη του κόσμου της Χίου είναι επιβεβλημένη καθώς αυτού του είδους τα παιχνίδια θα κρίνουν πολλά σε βάθος χρόνου. Η αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ Χαλκίδας θα ξεκινήσει στις 17:00.

Καλή εβδομάδα σε όλους...