Header

banner_top

25/10 (ΝΕΑΝ) ΒΑΟΛ-ΑΙΓΕΑΣ 15-66

Την ήττα με σκορ 15-66 γνώρισε η ομάδα νεανίδων του ΒΑΟΛ Χίου από την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ, το βράδυ της Τετάρτης (25/10) στο Βούρειο. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, λύγισαν από τις απουσίες και τη σημαντική ηλικιακή διαφορά και ηττήθηκαν δίκαια. Η επιθετική δυστοκία υπήρξε το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα κορίτσια του Βούρειου στον σημερινό αγώνα, ενώ χαρακτηριστικό της αστοχίας τους είναι και το 4/13 στις ελεύθερες βολές που επιχείρησαν. Πάντως περιθώρεια βελτίωσης υπάρχουν πολλά και φυσικά με δουλειά και υπομονή τα αποτελέσματα θα φανούν. Από τον πάγκο της ομάδας της παρακαλούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτριών της, η πρώτη σκόρερ της περσινής περιόδου στην κατηγορία της Αναστασία Μουτάφη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό της ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό της στην προπόνηση της Εθνικής παγκορασίδων των περασμένο Ιούνιο...

Τα δεκάλεπτα: 06-14, 08-32, 11-50, 15-66.

Διαιτητές: Κοντίλης - Συμιακάκης.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη 2, Νεαμονίτη, Στουπάκη, Βούλγαρη, Χαλιορή, Φόρου 5, Χαρίτου - Φραγκάκη, Καραμανή, Αναστασάκη 8(1), Μαυρίανου.

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμή) Λοΐζου 8(1), Γιαννιώδη Μ., Καρατζάνου 12(2), Μπάτση, Αγιοργούση, Άγκο 10, Ντεντάι 6, Λιάκη, Φιλιππάκη 12, Γιαννιώδη Γ. 10, Καλλιγέρη 2, Σταυρινούδη 6.