Header

banner_top

15/10 (ΑΝΔΡ) ΒΑΟΛ - ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛ 69-64

vaol lokros1H Xίος είναι εδώ... Ο ΒΑΟΛ επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες με τον καλύτερο τρόπο πετυχαίνοντας μια δίκαιη, σπουδαία και παλικαρίσια νίκη με 69-64 επί του ΛΟΚΡΟΥ Αταλάντης. Οι ...καμικάζι του Παντελή Βούλικα παίρνοντας ενέργεια από μια απίστευτη κερκίδα σε ένα κατάμεστο Κλειστό, πίεσαν το φαβορί,vaol lokros2 τους ισχυρούς φιλοξενούμενους από το ξεκίνημα. Όσο η ώρα περνούσε η άγνοια κινδύνου του πρωτάρη γίνονταν πίστη και η πίστη σιγουριά... Με καρδιά, ψυχή, ενέργεια και μέγα πάθος ο Βούρειος επικράτησε σταδιακά σε όλους τους τομείς και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του. Σε μια κλειστή αναμέτρηση είχε τα ηνία του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του κι ακόμα και στα "νεκρά" διαστήματά του κατάφερε να διατηρήσει την επαφή του με το σκορ. Στην περίοδο ο ΒΑΟΛ έκανε την υπέρβασή του επικράτησε με επί μέρους σκορ 22-13 και μπήκε στην τελική ευθεία από τη θέση του οδηγού. Η διαφορά είχε φτάσει στο +9 (61-52) όταν ο ΛΟΚΡΟΣ εξαπέλυσε την ύστατη αντεπίθεση του αλλά η νίκη δεν μπορούσε να χαθεί... Οι πρωταθλητές Αιγαίου με μυαλό, μαχητικότητα και πάθος κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και πανηγύρισαν στο τέλος το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα στο φετινό ταξίδι τους στη Γ΄ Εθνική. Καλύτερος για τους νικητές ο φανταστικός κόσμος της Χίου που χειροκρότησε τους φιλοξενούμενους και έσπρωξε τον ΒΑΟΛ στην πρώτη νίκη του. Ο Βαγγέλης Τσουρής (15(3)) χόρευε ...ικαριώτικο στο παρκέ, ο Τάσος Τροβάς είχε ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο (12(2)), την ώρα που ο πανταχού παρών Μάκης Αγγελίδης (11(1)) έκανε τα πάντα στο γήπεδο, ενώ ο Παναγιώτης Κωνσταντινάκος (11(3)) βαπτίζονταν... "εθνικός εντυπωσιακός". Γίγαντας πραγματικός ο Λεωνίδας Μπουμπάρης (8π.) και μεγάλη συνεισφορά από τους καθοριστικούς Γιάννη Σαμιώτη (8π.) και Μιχάλη Σουλίκα (4) αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά των νικητών που κατέθεσαν ψυχή... Ειδική μνεία στον πιτσιρικά Στέλιο Καραφαντή που έθεσε εαυτόν στη διάθεση του κόουτς για να κάνει περήφανο τον παπού του Παναγιώτη Μπαρμπαγιάννη που λίγες ώρες πριν ξεκινούσε για το τελευταίο του ταξίδι και θα θέλαμε να του αφιερώσουμε τη νίκη μας. Από τον ΛΟΚΡΟ καλύτεροι οι Μάτος (19(1)), Ρούζιος (16(3)) και Σάκοτα (15π.). Καλή συνέχεια στην ομάδα της Αταλάντης κι όσο για μας μπράβο στον κόουτς, στους συνεργάτες και στα παλικάρια τους... Κι όσο για τα υπόλοιπα όσο είμαστε ένα ΝΗΣΙ - μια ΟΜΑΔΑ δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε... Μπράβο σας ρε μάγκες...

Διαιτητές: Ουσταμπασίδης - Φασόλης.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 34-37, 56-50, 69-64.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Σουλίκας 4, Σαμιώτης 8, Τσουρής 15(3), Βούτας, Μπουμπάρης 8, Τροβάς 12(2), Αγγελίδης 11(1), Ανδρουλάκης, Κωσταντινάκος 11(3), Γεωργαντάς, Νακόπουλος, Καραφαντής.

ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης (Ζαρονικόλας - Σεργιάννης) Διαμαντής 5, Ρούζιος 16(3), Μπολμάτης 2, Μπουλάντζας, Νικολάου, Παναγιωτίδης 6, Κανακάρης, Σάκοτα 15, Μάτος Αν. 19(1), Μάτος Αγγ., Ρετσίνας, Θεοδώρου.