Header

banner_top

11/10 (ΓΥΝ) ΒΑΟΛ-ΑΡΜΟΛΙΑ 50-38

Ποδαρικό με το δεξί για την ομάδα γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου καθώς επικράτησε με 50-38 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αρμολίων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Βούρειο. Ο πρωτάρης σε πάγκο Γυναικείας ομάδας Γιάννης Σαμιώτης παρέταξε ένα άκρως νεανικό σύνολο διανθισμένο με ένα καρέ μεγάλης εμπειρίας (Μονογιούδη, Βουδούρη, Γρηγοριάδου, Συρρή) το οποίο άφησε αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Βούρειος ξεκίνησε καλύτερα και στηριζόμενος στην περιφερειακή του ευστοχία ξέφυγε με +10π. από το πρώτο δεκάλεπτο που έληξε 17-08. Στη συνέχεια η ομάδα των Αρμολίων ανέβασε την απόδοσή της και εκμεταλευόμενη το "νεκρό" διάστημα των γηπεδούχων κατάφερε να φέρουν το παιχνίδι στον πόντο (22-21 ημίχρονο). Στην επανάληψη ο ΒΑΟΛ πάτησε ξανά γκάζι και στηριζόμενος στον επιθετικό οίστρο της Καλλιόπης Γρηγοριάδου (21(4)) στην ...εναέρια κυριαρχία της Μαρίας Μονογιούδη (6π.), στην πολλά υποσχόμενη επανεμφάνιση της φοιτήτριας Δανάης Συρρή (9(1)) και φυσικά την σταθερά υψηλή αμυντική συνεισφορά της ακούραστης Αγγελικής Βουδούρη, έφτασε χωρίς προβλήματα στο τελικό 50-38, παρά τις προσπάθειες των αξιόμαχων φιλοξενουμένων. Από κει και πέρα θετική εμφάνιση για όλες τις πιτσιρίκες που αγωνίστηκαν, ειδικά για τις κορασίδες και τις παγκορασίδες, που έδειξαν μέρος της προόδου που έχουν κάνει. Από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ καλύτερη η πρώην δικιά μας Δέσποινα Ξύδα με 12π. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τον όμορφο αγώνα και καλή συνέχεια σε όλες...

Τα δεκάλεπτα: 17-08, 22-21, 40-33, 50-38.

Διαιτητές: Κοντίλης - Φλωράδης.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη 2, Μονογιούδη 6, Αναστασάκη 6, Βουδούρη, Βούλγαρη 6, Γρηγοριάδου 21(4), Καραμανή, Νεαμονίτη, Στουπάκη, Συρρή 9(1), Χαρίτου - Φραγκάκη, Μαυριάνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Αρμολίων (Ζουμής) Δ. Ξύδα 12, Παντελόγλου 6, Τζούμα, Δημητούλη, Παπανελοπούλου 3, Τσουρή, Ατσάβε 2, Σ. Ξύδα, Δάφνου 9, Μιχαλιού, Μπάκουλη 6.