Header

banner_top

09/10 ...KΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με φουλ αγωνιστική δράση και πρεμιέρα Γ΄ Εθνικής κορυφώνεται η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα 9/10 για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα με την Τετάρτη 11/10 όπου το αγωνιστικό πιάτο είναι πάλι διπλό με πρεμιέρες...

Στις 18:00 στο Βούρειο η πολυπρωταθλήτρια ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Γυναικείου, θα υποδεχθούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Αρμολίων στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χίου. Φυσικά στόχος είναι το ξεκίνημα με το δεξί για την ομάδα του Βούρειου που θα παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές αλλά και νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της.

Την ίδια ημέρα (Τετ. 11/10) στα Καμπόχωρα, στις 19:30 το τμήμα εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου έχει τη δική του πρεμιέρα. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής (την 1η είχε ρεπό) του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος εφήβων (2000+) της ΤΕ Χίου η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα φιλοξενηθεί από τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Στόχος και εδώ το καλύτερο δυνατό απότέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει αρκετές αξιόλογες μονάδες.

Το Σάββατο 14/10 έχει οριστεί η αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΝΟΘ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων. Η διεξαγωγή του αγώνα είναι επισφαλής λόγω πιθανής αποχώρησης του ΝΟΘ και θα επανέλθουμε σε αυτόν μόλις υπάρξει κάτι επίσημο.

Την Κυριακή 15/10, στις 17:00 στο Κλειστό ο ΒΑΟΛ Χίου ξεκινά το ταξίδι του στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών 2017 - 2018. Πρώτος αντίπαλος ο ισχυρός και φιλόδοξος ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα μια θετική πρεμιέρα μπροστά στους φιλάθλους της Χίου και ως προς το αποτέλεσμα ό,τι καλύτερο προκύψει. Ραντεβού λοιπόν στο Κλειστό την Κυριακή 15/10 καθώς στις 17:00 αρχίζει ο πρώτος αγώνας του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄ Εθνική με αντίπαλο τον ΛΟΚΡΟ Αταλάντης.

Καλή εβδομάδα σε όλους...