Header

banner_top

07/10 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Διπλό αγωνιστικό πιάτο για τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, σήμερα Σάββατο 7/10, καθώς με διαφορά μισής ώρας τα οι παγκορασίδες (2004+) και οι άνδρες δίνουν σημαντικούς αγώνες σε Κλειστό και Βούρειο αντίστοιχα.

Ξεκίνημα με τη νέα γεννιά των Γυναικείων τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου. Το τμήμα παγκορασίδων υπό τις οδηγίες του Μανώλη Χατζηλάμπρου φιλοξενείται στο Κλειστό στις 19:30 από τον ΑΙΓΕΑ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Τα κορίτσια της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ με νεανική σύνθεση και αρκετά νέα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις και πάνω απ' όλα να χαρούν τα πρώτα βήματά τους στο αγαπημένο τους άθλημα.

Στις 20:00, στο Βούρειο ξεκινάει η αναμέτρηση ΦΟΒ - ΒΑΟΛ Χίου για το Κύπελλο Ανδρών της ΤΕ Χίου. Επίσημη πρώτη για την ομάδα του Παντελή Βούλικα 8 ημέρες πριν την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου και θα βρει τον Βούρειο τυπικά φιλοξενούμενο στην προσπάθειά του για την υπεράσπιση του τίτλου του. Αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες του Βούρειου στο πιο σημαντικό παιχνίδι της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου.

Κλειστό - 19:30 ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ (Παγκορασίδων)

Βούρειο - 20:00 ΦΟΒ - ΒΑΟΛ (Κύπελλο Ανδρών)