Header

banner_top

21/08 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αυτή που ξεκινάει σήμερα 21/8, με αρκετά θέματα στην ατζέντα της με πρώτο την εξόδιο ακολουθία του πατέρα του Βασίλη Γεραγωτέλη, Γρηγόρη στις 17:30 σήμερα Δευτέρα στον Μητροπολιτικό Ναό Χίου.

logos1718

Σήμερα επίσης, στις 12:00 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των εθνικών κατηγοριών της ΕΟΚ με τον ΒΑΟΛ Χίου να αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο του Αιγαίου στον 2ο Όμιλο Νότου της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Το απόγευμα λοιπόν ο Βούρειος θα ξέρει το πρόγραμμα των αγώνων του αλλά και τις ομάδες που θα καλύψουν τις 2 κενές θέσεις που άφησαν ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ΚΑΔΜΟΣ με τις πληροφορίες να αναφέρουν την ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ από τη Χαλκίδα ως επιλαχούσα για τη μία. Σήμερα εξ άλλου ξεκινάει η προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας για τη νέα περίοδο με την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στην έδρα του ΒΑΟΛ στη Γ΄ Εθνική το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου. Ακόμα την εβδομάδα αυτή ο Βούρειος θα δηλώσει τα τμήματα που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου. Για 19η συνεχόμενη χρονιά ο ΒΑΟΛ θα λάβει μέρος σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ / ΤΕ Χίου, με μοναδική, ευχάριστη, απουσία από τα τοπικά πρωταθλήματα αυτή της Ανδρικής ομάδας του Βούρειου (συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική) η οποία όμως θα λάβει κανονικά μέρος στο Κύπελλο Χίου με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου της.

poolparty1

Τέλος, καθώς το καλοκαίρι καλά κρατεί ακόμα, το Σάββατο 26/8 σας περιμένουμε όλους από τις 17:00, σε ένα ξεχωριστό απόγευμα δροσιάς στο Pool Party του ΒΑΟΛ Χίου, στο Rock Pool Bar του Ξενοδοχείου "Στένακας" στην στροφή του περοφερειακού του Καρφά προς Μέγα Λιμνιώνα, υπό την επιμέλεια της Αγγελικής Καμαράδου και της Καλλιόπης Γρηγοριάδου.

Καλή εβδομάδα σε όλους...