Header

banner_top

17/07 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με αρκετή δράση ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 17/7, άλλη μια καλοκαιρινή εβδομάδα για τον ΒΑΟΛ Χίου. Με κινητικότητα σε οργανωτικά θέματα και τρεις κύριους πυλώνες δράσης θα κυλήσει το επταήμερο, με το απόγευμα των πρωταθλητών την Τετάρτη 19/7 στο Da Luz να ξεχωρίζει. Από τις 16:00 λοιπόν, θα βρεθούν στο Κοντάρι και πιο συγκεκριμένα στο Da Luz τόσο η χάλκινη ομάδα ρυθμικής του Βούρειου στο ΕGOSTARGYM, όσο και οι πρωταθλήτριες Χίου (και όχι μόνο) ομάδες μπάσκετ των Ανδρών, Νεανίδων και Παίδων για ένα ξεχωριστό απόγευμα με απονομές και εκπλήξεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη (δεν υπάρχει πρόσκληση) και η εκδήλωση, που είναι ανοικτή για όλους, θα ολοκληρώσει επίσημα την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017.

Makedonas

Η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα με τη συμμετοχή της δικιάς μας Γιάννας Φαφαλιού, αποτελεί το δεύτερο κομμάτι δράσης γι αυτή την εβδομάδα. Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα κορυφωθεί τόσο η προώθηση της συναυλίας όσο και η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 29 Ιουλίου στο Ανοικτό Θέατρο Καρδαμύλων με τον ΒΑΟΛ Χίου να έχει ρόλο συνδιοργανωτή καθώς μέρος από την πώληση των εισιτηρίων (κοστίζουν 15€) θα δοθεί στους πρωταθλητές Αιγαίου.

diarkeias1718

Φυσικά η διάθεση των καρτών διαρκείας 2017 - 2018 και η συμπλήρωση της λίστας των χορηγών για το πρότζεκτ "ένα νησί - μια ομάδα" όπου τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα προσφέρουν ιδιαίτερα δελεαστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς... Καλή εβδομάδα σε όλους...