Header

banner_top

02/05 (ΠΑΜΠ) ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ 76 - 65

Με ήττα (76 - 65) ολοκλήρωσαν το φετινό πρωτάθλημα οι παμπαίδες μας το απόγευμα της Κυριακής στην Καλλιμασιά από τον ΟΜΗΡΟ. Το "σύνδρομο" του ανοικτού γηπέδου (ήττα στα Καρδάμυλα, κακή εμφάνιση στο Λιθί) "κτύπησε" για άλλη μια φορά την ομάδα μας οδηγώντας την σε μια πολύ μέτρια εμφάνιση με σωρία λαθών, αμυντική δυσλειτουργεία και πλήρη έλεγχο των ριμπάουντ από την ομάδα του Αργύρη Στακιά. Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο όταν τα παιδιά του ΟΜΗΡΟΥ εκμεταλεύτηκαν την έδρα τους και έφτασαν το σκορ στο 24 - 07 (!!!) με όλους τους πόντους της ομάδας μας να προέρχονται από τον καλύτερο για τον ΒΑΟΛ Δημήτρη Αργυρούδη (53π. 4τρ.). Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος η ομάδα μας βρέθηκε να κυνηγάει, με πιεστική άμυνα (που δεν απέδωσε) το σκορ το οποίο έφτασε μέχρι και τους 23 πόντους, απειλώντας ακόμα και τη διαφορά (+25) που είχε εξασφαλίσει ο ΒΑΟΛ στο Βούρειο. Πέρα για πέρα δίκαια η νίκη της ομάδας της Καλλιμασιάς που έλεγξε τα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και πέτυχε πολλούς πόντους από δέυτερες και τρίτες επιθέσεις. Σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε τόσο η απουσία του "πύργου" της ομάδας μας Λεωνίδα Μπουμπάρη (παρακολούθησε το παιχνίδι άρωστος από τον πάγκο), όσο και η ίωση που ταλαιπωρεί τον Γιώργο Στρίγγο και δεν του επέτρεψε να έχει μια υψηλή απόδοση. Έτσι με 2 από τους 4 πρωταθλητές Αιγαίου εκτός μάχης ουσιαστικά έμεινε μόνος του ο Δημήτρης Αργυρούδης να παλεύει στο αντίπαλο καλάθι πετυχαίνοντας 53 πόντους που όμως δεν φάνηκαν αρκετοί αφού οι 76 πόντοι παθητικό ήταν ...πάρα πολλοί. Από τον ΟΜΗΡΟ, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι καλύτεροι οι Ψαρούδης (33π.) και Κωνσταντίνου Ι. (14π.). Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΜΗΡΟΥ για τη δίκαι νίκη τους. Η ομάδα μας έκλεισε το πρωτάθλημα με ρεκόρ 7 - 3, νίκησε όλους τους αντιπάλους της στο Βούρειο, και μένει να δει αν θα έχει συγκάτοικο στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Καθόλου άσχημα δηλαδή... Μπράβο παιδιά !

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Βαλάντη Κοντίλη και Παναγιώτη Μπαμπανιώτη.

Τα δεκάλεπτα: 24 - 07, 45 - 29, 62 - 45, 76 - 65.

ΟΜΗΡΟΣ (Στακιάς) Ι. Κωνσταντίνου 14, Δ. Κωνσταντίνου 6, Μ. Γανιάρης 6, Ψαρούδης 33, Σκανδάλης 5 (1), Μονογιούδης, Γανιάρης Δ., Πελαντής 8.

ΒΑΟΛ (Βούλικας) Γ. Στρίγγος 2, Σ. Στρίγγος 6, Σεραφείμ, Σκούφαλος, Μπαρλής 2, Γκλώτσος 2, Γατανάς, Αργυρούδης 53 (4), Καπίρης.