Header

banner_top

26/04 ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΤ. ΣΥΡΙΑΝΗ

Στο περιθώριο της Γιορτής για τις επιτυχίες των Μικτών μας ομάδων, ο καταξιωμένος προπονητής της πρωταθλήτριας Αιγαίου 2010, Μικτής Ομάδας Παίδων της ΤΕ ΧΙΟΥ κ. Αντώνης Συριάνης παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΔΣ του ΒΑΟΛ κ. Μάρκο Ψώρρα την παρακάτω επιστολή:

"Προς ΔΣ ΒΑΟΛ Χίου

Κύριε Πρόεδρε,

με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τη Μικτή Ομάδα του νησιού μας, στο Αναπτυξιακό Τουρνουά Αιγαίου, αλλά και λόγω της αποχώρησής μου από τη θέση του προπονητή μετά από 5 χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια σε επίπεδο Διοίκησης, όσο και με τον προπονητή της ομάδας σας κ. Παντελή Βούλικα για αγωνιστικά θέματα. Επίσης σας συγχαίρω για τη συμμετοχή των παικτών της ομάδας σας Δημήτρη Αργυρούδη, Σπύρου Στρίγγου, Γιώργου Στρίγγου, Λεωνίδα Μπουμπάρη στην επιτυχία αυτή της Μικτής μας.

Μετά τιμής

Συριάνης Αντώνης"

Φίλε Αντώνη για ακόμα μια φορά απέδειξες πως δεν είσαι μόνο μεγάλος προπονητής αλλά και μεγάλος παιδαγωγός και άνθρωπος με ήθος. Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την επιτυχία που χάρισες στο χιώτικο μπάσκετ, μα πιο πολύ σ' ευχαριστούμε που κοσμείς με τον χαρακτήρα και το ήθος σου τα γήπεδα του μπάσκετ. Σ' ευχαριστούμε για την αντικειμενικότητά σου τις αρχές σου και για την "παιδεία" σου. Μακάρι να είχαμε πολλούς "Συριάνηδες" στο χιώτικο μπάσκετ... Σ' ευχαριστούμε και από την πλευρά μας για όσα έδωσες μέσω της θέσης που τίμησες για 5 χρόνια και, το ξέρεις άλλωστε, θα συνεχίσουμε να σε τιμούμε ως αντίπαλο και αυτό θεωρούμε πως έχει πολύ περισσότερη αξία.