Header

banner_top

24/04 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τελευταία εβδομάδα του Απριλίου αυτή που ξεκινάει σήμερα (24/4) με 3 αγώνες στο πρόγραμμά της για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Αρχή με τον αγώνα παμπαίδων ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ που έχει οριστεί για το Σάββατο 29/4, στις 17:30 στο Κλειστό. Καθώς όμως στο Κλειστό θα διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ βόλεϋ, ο αγώνας, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα πραγματοποιηθεί και για την τύχη του θα ενημερώσουμε μόλις ενημερωθούμε επίσημα από την ΤΕ Χίου.

Την ίδια ημέρα (Σαβ. 29/4) στις 19:30, στο Βούρειο έχει οριστεί ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Αυλαία των φετινών υποχρεώσεων για την ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου που θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30/4. Την ημέρα αυτή στις 13:30 η ομάδα εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί την αντίστοιχη της ΑΜΑΝΗΣ σε έναν εξ' αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος. Με την αναμέτρηση αυτή η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη ολοκληρώνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο και φυσικά θέλει να το κάνει αυτό με μία ακόμη νίκη.

Καλή εβδομάδα σε όλους...