Header

banner_top

22/04 (ΠΑΓΚ) ΟΜΗΡΟΣ/ΝΟΘ-ΒΑΟΛ 43-45

Νικηφόρο πέρασμα από τα Καμπόχωρα για την ομάδα παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου, που επικράτησε της κοινής ομάδας του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς και του ΝΟ Θυμιανών με 43-45. Οι πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του και παρά τη σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Τα κορίτσια του Βούρειου έπαιξαν όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα, αλλά αντιμετώπισαν πρόβλημα με το μαρκάρισμα των αντιπάλων ψηλών κοντά στα καλάθια. Καλός σε γενικά γραμμές αγώνας ο σημερινός με τις αθλήτριες και των 2 ομάδων να προσπαθούν για το καλύτερο και τους φιλάθλους να επικροτούν την προσπάθειά τους. Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΒΑΟΛ Χίου για την Μαρία Κωνσταντινούδη (2π.) σε μια βραδιά που το σκοράρισμα για τις νικήτριες οδήγησαν οι Aλικη Χριστοβασίλη (9π.), Μαρκέλλα Σαλιάρη (9π.), Μαριάννα Αναστασάκη (8π.) και Άννα Χαρίτου - Φραγκάκη (7π.) χωρίς να υστερήσουν τα υπόλοιπα κορίτσια. Από τις γηπεδούχες ξεχώρισαν οι Μπακλή (13π.) και Παναγιωτάκη (10π.). Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των ...3 ομάδων που αγωνίστηκαν σήμερα και καλή συνέχεια σε όλες και όλους...

Τα δεκάλεπτα: 08-09, 20-27, 33-37, 42-45.

Διαιτητές: Λουκαράκης - Γιακούμας.

ΟΜΗΡΟΣ/ΝΟΘ (Εσκίδης - Γρηγοριάδου) Μαμάκου 2, Βαβυλουσάκη 2, Δάνδουλα 7, Παγούδη, Γιακουμή 2, Χριστοδούλου, Μπακλή 13, Ανδρικοπούλου 2, Παναγιωτάκη 10, Θεριουδάκη, Κομνηνού, Πυκνή 5.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Σαλιάρη 9, Οικονόμου 2, Στουπάκη 2, Καραμανή, Σουλίκα 4, Νεαμονίτη 2, Κωνσταντινούδη 2, Χαρίτου - Φραγκάκη 7, Χριστοβασίλη 9, Αναστασάκη 8, Μαυριάνου.