Header

banner_top

27/03 (ΠΑΙΔ) ΑΙΟΛΟΣ Μ. - ΒΑΟΛ 75-64

boysU16 2017

ήττα (75-64) από τον ΑΙΟΛΟ Μυτ. ολοκλήρωσε ο ΒΑΟΛ Χίου την προσπάθειά του στους αγώνες πρόσκρισης στον Γ΄ Προκριματικό Όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Λέσβου κέρδισαν επάξια το εισιτήριο για την επόμενη φάση γεγονός για το οποίο τους συγχαίρουμε θερμά. Στον αγώνα οι πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Καλαμάρη μπήκαν φοβισμένοι, επηρεασμένοι ίσως από τη διαφορά ύψους και σωματοδομής με τους αθλητικότατους αντιπάλους τους. Συνέπεια αυτού του μουδιάσματος υπήρξε το 26-10 του Α΄ δεκαλέπτου που έκοψε τα φτερά των πρωταθλητών Χίου. Στην επανάληψη οι αθλητές του Βούρειου βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους και κατέβασαν τη διαφορά. Χαρακτηριστικό της προσπάθειας των παιδιών του ΒΑΟΛ το 4ο δεκάλεπτο το οποίο κέρδισαν οι πρωταθλητές Χίου με 10-23 αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για το βήμα παραπάνω. Οι ...Γιώργηδες ήταν μπροστάρηδες και στη Λέσβο καθώς Γιώργος Χριστοβασίλης και Γιώργος Παπαδόπουλος πέτυχαν από 21π. έκαστος, με τον Γιώργο Αγγελή να ακολουθεί (13(2)). Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους που με λίγη ακόμη πίστη θα μπορούσε να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Από τον ΑΙΟΛΟ πιο παραγωγικός ο Γιαννίκος (20(2)) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον σημερινό αγώνα αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΙΟΛΟΥ ο εγγονός του πρώην Δημάρχου Χίου Μάρκου Μεννή, Μανώλης Βλάττας. Η χιώτικη αποστολή αναχωρεί από τη Μυτιλήνη στις 20:00 και θα αφιχθεί στη Χίο λίγο πριν τις 23:00. Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά σε όλους τους αθλητές, συνοδούς και φίλους του ΒΑΟΛ Χίου που ταξίδεψαν στη Λέσβο, στον αρχηγό της αποστολής Γ.Γραμματέα του ΔΣ κ. Νίκο Ντούλη, στην Blue Star Ferries για την έκπτωση που μας προσέφερε καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν. Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή...

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 43-26, 65-41, 75-64

ΑΙΟΛΟΣ Μυτιλήνης (Γιαννίκος) Πανάγος, Κουτσούμπας 14(1), Πέρος, Τεντολούρης 6, Μισαηλίδης 1, Γιαννίκος 20(2), Βλάττας, Στρίγκος 4, Φωτεινός, Μπεζανισβίλι, Συνοδινός 12, Γεωργαντάς 16.

ΒΑΟΛ Χίου (Καλαμάρης) Πούλος 4, Μαμουνής 2, Ιατρουδέλλης 2, Αγγελής 13(2), Παπαλεωνίδας, Σαρρής, Συριώδης 1, Παπαδόπουλος 21, Αντωνακάκης, Χριστοβασίλης 21(1), Καρδαμύλας, Ταούζης.