Header

banner_top

27/03 (ΝΕΑΝ) ΑΙΟΛΟΣ Μ. - ΒΑΟΛ 62-47

girlsU18 2017

Την ήττα με σκορ 62-47 γνώρισε η ομάδα νεανίδων του ΒΑΟΛ Χίου από την αντίστοιχη του ΑΙΟΛΟΥ Μυτιλήνης το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μυτιλήνης. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου ξεκίνησαν πολύ μουδιασμένα τον αγώνα δίνοντας την ευκαιρία στις πρωταθλήτριες Λέσβου να μπουν μπροστά στο σκορ με διψήφιες διαφορές κυρίως λόγω της μεγάλης ευστοχίας τους. Στην επανάληψη ο Βούρειος βρήκε τα πατήματά του μείωσε τη διαφορά αλλά πλέον ήταν αργά οπότε φτάσαμε δίκαια στο τελικό 62-47. Η κακή αρχή, η αστοχία του Α΄ μέρους και η πολύ σημαντική απουσία της Μαρίας Καμαράδου (ίωση) υπήρξαν οι κύριες αιτίας της ήττας. Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις αλλά το κακό Α΄ μέρος, η κούραση και οι απουσίες τις λύγισαν. Η Αναστασία Μουτάφη οδήγησε επιθετικά τον Βούρειο με 18(1), έχοντας βοήθειες από την εξαιρετική σήμερα Μαριλίτα Φόρου (15(1)) και την ηρωική Βαλσαμώ Μυλωναδάκη που προσέφερε 7(1) αγωνιζόμενη για 40΄. Φιλότιμη η προσπάθεια από όλα τα κορίτσια των πρωταθλητριών Χίου που πάλεψαν για το καλύτερο, αλλά ηττήθηκαν από έναν καλύτερο, στον σημερινό αγώνα αντίπαλο, τον οποίο συγχαίρουμε για τη νίκη. Τελευταίος αγώνας για το τμήμα νεανίδων τη φετινή περίοδο και "ενηλικίωση" πλέον για την Βαλσαμώ Μυλωναδάκη, την Μαρία Καμαράδου και την Αγγελική Καραμανή στις οποίες ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν στη ζωή τους να μαζεύουν "νίκες" και "τρόπαια" με πρώτη και καλύτερη την επιτυχία στη μάχη των Πανελληνίων. Μπράβο σε όλα τα κορίτσια, τον κόουτς και τους εφόρους για τη φετινή χρονιά, καλή ξεκούραση και καλή επιστροφή. Βαλ, Μαρία, Σόφο σας ευχαριστούμε για όλα και όσο για τις υπόλοιπες "μικρές" συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά γιατί τα καλύτερα έρχονται...

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 32-19, 51-33, 62-47.

ΑΙΟΛΟΣ Μυτιλήνης (Γιαννίκος) Κοτζιά 19(1), Ζαχαρίου 6(1), Λιμναίου 6, Γεωργιτζίκη, Βογιατζή, Πλιάκα, Καραβατάκη Μ. 10, Καραβατάκη Δ., Αθηνέλλη 2, Ντουλέ 21, Μαρμαρινού, Λούκου.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Οικονόμου 1, Νεαμονίτη, Μουτάφη 18(1), Καραμανή 6, Βούλγαρη, Μαυριάνου, Φόρου 15(1), Σαλιάρη, Μυλωναδάκη 7(1), Αναστασάκη, Στουπάκη, Χαρίτου - Φραγκάκη.