Header

banner_top

27/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με τον ...μισό ΒΑΟΛ να βρίσκετε στη Λέσβο ξεκινάει σήμερα (27/3) η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου με αρκετές αναμετρήσεις στο αγωνιστικό της πρόγραμμα.

Με την άφιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξεκίνησε η αποστολή της μεγάλης αποστολής του Βούρειου στη Λέσβο. Οι πρωταθλήτριες Χίου ομάδες νεανίδων και παίδων του ΒΑΟΛ Χίου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του ΑΙΟΛΟΥ Μυτιλήνης στα πλαίσια των αγώνων πρόκρισης στον Γ΄ Προκριματικό Όμιλο των αντίστοιχων Πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Οι αγώνες και των 2 τμημάτων θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μυτιλήνης στην Νεάπολη (προς αεροδρόμιο).

girlsU18 2017

Την αρχή κάνουν οι νεάνιδες του Μανώλη Χατζηλάμπρου που στοχεύουν στη νίκη - πρόκριση απέναντι στις πρωταθλήτριες της Λέσβου. Στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής η απουσία της αρχηγού Μαρίας Καμαράδου που έμεινε στη Χίο λόγω ασθένειας. Ο αγώνας των κοριτσιών αρχίζει στις 14:00.

boysU16 2017

Αμέσως μετά, στις 16:00, σειρά θα πάρουν οι παίδες του Παναγιώτη Καλαμάρη. Μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου (59-74) από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σάμου ο ΒΑΟΛ έχει λιγοστές ελπίδες για πρόκριση. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ο Βούρειος δεν θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΙΟΛΟ, που διαθέτει ισχυρή ομάδα και φαντάζει ως φαβορί για την πρόκριση.

Η χιώτικη αποστολή θα αναχωρήσει από τη Λέσβο στις 20:00 και θα αφιχθεί στο λιμάνι της Χίου λίγο πριν τις 23:00.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας συνεχίζεται με τον αγώνα ΒΑΟΛ - ΠΥΡΣΟΣ για την κατηγορία παίδων. Την Τετάρτη 29/03 οι πρωταθλητές του Παναγιώτη Καλαμάρη ολοκληρώνουν τη φετινή χρονιά, στις 20:00 υποδεχόμενοι την ομάδα του Βερβεράτου στον τελευταίο φετινό αγώνα τους. Ο αγώνας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Βούρειος κατακτά και τυπικά το πρωτάθλημα, αλλά ο ΒΑΟΛ έχει επιπλέον κίνητρο καθώς θέλει να κλείσει αήττητος την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων 2016 - 2017.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 1/4 στο Βούρειο. Την ημέρα αυτή στις 17:30 ο ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί τον ΦΟΒ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων (2003+) της ΤΕ Χίου. Οι πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσουν να καταθέσουν στο παρκέ του Βούρειου την αγωνιστική τους πρόοδο καταγράφοντας μία θετική εμφάνιση σε αυτά τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα.

Καλή εβδομάδα σε όλους...