Header

banner_top

23/01 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με άλλη μία ...πεντάδα αγώνων ολοκληρώνεται αγωνιστικά ο πρώτος μήνας του 2017 για τα τμήματα το ΒΑΟΛ Χίου, στην εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (23/01).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της εβδομάδας αρχίζουν την Τρίτη 24/1. Την ημέρα αυτή στις 17:00, στο Βούρειο θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων (2003+) της ΤΕ Χίου. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μία πρώτης τέξεως ευκαιρία για τις πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου να καταθέσουν την πρόοδο τους στο παρκέ, αλλά και για όλους εμάς να τις ενισχύσουμε με το χειροκρότημά μας.

Συνέχεια την Τετάρτη 24/01 με την ομάδα παίδων (2001+). Στις 18:00, στο Βούρειο η αήττητη ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη φιλοξενείται τυπικά από τον ΦΟΒ σε έναν αγώνα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής. Στόχος του ΒΑΟΛ Χίου η νίκη και η παραμονή στο ...ρετιρέ της βαθμολογίας.

Υπερωρίες για την ομάδα παίδων του ΒΑΟΛ Χίου γι αυτή την εβδομάδα καθώς το Σάββατο 28/1 στις 19:30, υποδέχεται στο Βούρειο τον ΑΙΓΕΑ στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. Στόχος, όπως και στον αγώνα της Τετάρτης η νίκη και το 12 στα 12 στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ημέρα έχει οριστεί ο αγώνας ΠΥΡΣΟΣ - ΒΑΟΛ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων. Για τον αγώνα αυτό που έχει οριστεί για τις 19:00 στα Καμπόχωρα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αλλαγής του γεγονός που μόλις οριστικοποιηθεί θα ενημερώσουμε άμεσα.

Φινάλε με παμπαίδες (2003+) και την αναμέτρηση ΚΟΦΙΝΑΣ - ΒΑΟΛ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Παντελή Βούλικα και Παναγιώτη Καλαμάρη θα παρατχθεί στο Βούρειο την Κυριακή 29/1, στις 19:30 για να αντιμετωπίσει τον ΚΟΦΙΝΑ με στόχο τη νίκη και άλλη μία καλή παρουσία.

Καλή εβδομάδα σε όλους και φυσικά τις πιο θερμές ευχές μας στον φίλο μας, αθλητή του ΦΟΒ Λεωνίδα Κοϊνάρη για γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει...