Header

banner_top

19/10 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Διπλό αγωνιστικό πιάτο σήμερα (19/10) καθώς την ίδια ώρα (19:30) η καρδιά του ΒΑΟΛ Χίου θα κτυπήσει ταυτόχρονα σε Βούρειο και Κλειστό.

Στις 19:30 λοιπόν στο Βούρειο η πολυτροπαιούχος πρωταθλήτρια ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου έχει επίσημη πρεμιέρα. Αντίπαλος της ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Αρμολίων στην παρθενική αναμέτρηση του φετινού πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου με ανανεωμένο ρόστερ και νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους θα επιδιώξουν τη νίκη και μια καλή εμφάνιση στο ξεκίνημα της προσπάθειας για την κατάκτηση του 16ου πρωταθλήματος Χίου την τελευταία 17ετία (την περίοδο 2010 - 2011 ήταν στην Α2 Εθνική).

Την ίδια ώρα (19:30) στο Κλειστό η ομάδα παίδων του ΒΑΟΛ Χίου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ σε μια αναμέτρηση στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων (2001+) της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 3 νίκες σε 3 αγώνες (ΑΜΑΝΗ, ΚΟΦΙΝΑΣ, ΦΟΒ) και θα παραταχθεί απέναντι στον ΑΙΓΕΑ με στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του αήττητου φετινού σερί, απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.