Header

banner_top

22/03 H ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

Έγινε η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων όπου θα συμμετάσχουν (και στα 3) τα αντίστοιχα τμήματα του ΒΑΟΛ. Στους άνδρες (θυμίζουμε ότι οι αγώνες θα γίνουν από την Τετάρτη του Πάσχα έως την Κυριακή του Θωμά) ο ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσει την μέρα (Τετάρτη) τον Πανναξιακό. Την Πέμπτη η ομάδα μας έχει ρεπό και την Παρασκευή θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ενισχυμένο φέτος και "μόνιμο" πρωταθλητή Σάμου ΙΚΑΡΟ Ικαρίας. Το Σάββατο το συγκρότημα του Παντελή Βούλικα θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη (και) φέτος ΓΕΡΑ από τη Λέσβο (επίσης "μόνιμη" πρωταθλήτρια ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ) που πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ρίξει πολλά λεφτά για την άνοδο... και τέλος την Κυριακή του Θωμά ο ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσει την φετινή πρωταθλήτρια ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ρόδου που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πρώτη της συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία Δωδεκανήσου κερδίζοντας στον τελικό το φαβορί για τον τίτλο (και γνώριμό μας) ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Κω, έχοντας μάλιστα μειονέκτημα έδρας. Και για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ οι πληροφορίες μας λένε πως "ψάχνεται" για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής... Οι αγώνες θα γίνουν στο ΜΕΤΣ Α΄.

ikaros_ikarias

  1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(07/04):
  Ίκαρος Ικαρίας - Αναγέννηση Ρόδου
  Βούρειος Χίου - Πανναξιακός
  Ρεπό έχει ο η Γέρα Λέσβου

  2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(08/04):
  Αναγέννηση Ρόδου - Γέρα Λέσβου
  Πανναξιακός - Ίκαρος Ικαρίας
  Ρεπό έχει ο Βούρειος Χίου

GERA

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(09/04):
Γέρα Λέσβου - Πανναξιακός
Ίκαρος Ικαρίας - Βούρειος Χίου
Ρεπό έχει η Αναγέννηση Ρόδου

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(10/04):
Βούρειος Χίου - Γέρα Λέσβου
Πανναξιακός- Αναγέννηση Ρόδου
Ρεπό έχει ο Ίκαρος Ικαρίας

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(11/04):
Γέρα Λέσβου- Ίκαρος Ικαρίας
Αναγέννηση Ρόδου - Βούρειος Χίου
Ρεπό έχει ο Πανναξιακός

Οι νεάνιδες μας κληρώθηκαν την πρώτη αγωνιστική να αντιμετωπίσουν τις πανίσχυρες πρωταθλήτριες Ελλάδας (και ΕΣΚΑΝΑ εννοείται) ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ Καλλιθέας που και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο. Πρόκειται για την ομάδα που αντιμετώπισε η γυναικεία μας ομάδα (και έχασε με 7 πόντους διαφορά) στο πρόσφατο ταξίδι της στην Αθήνα. Όπως και να 'χει "τσουβαλάκι" θα πάρουμε μαζί... Την Τρίτη ο ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Λέσβου Αρίωνα Μυτιλήνης (αν ταξιδέψει στην Αθήνα) και την Τετάρτη θα παίξουμε με τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Κω, μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα με 8 ηλικιακά νεάνιδες που κέρδισε άνετα το δύσκολο πρωτάθλημα των Δωδεκανήσων. Οι αγώνες θα γίνουν στο ΜΕΤΣ Β΄.

esperides_neanides_2010

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(29/03):
Εσπερίδες- Βούρειος Χίου

Ιπποκράτης Κω- Αρίων Μυτιλήνης

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(30/03):
Εσπερίδες- Ιπποκράτης Κω
Βούρειος Χίου- Αρίων Μυτιλήνης

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(31/03):
Αρίων Μυτιλήνης- Εσπερίδες
Ιπποκράτης Κω- Βούρειος Χίου

Για τους έφηβους τα πράγματα έχουν ως εξείς. Το Σάββατο ο ΒΑΟΛ θα παίξει με τον πανίσχυρο πρωταθλητή ΕΣΚΑΝΑ Ίκαρο/Έσπερο που πήρε το πρωτάθλημα νικώντας ομάδες όπως Πανιώνιο, Ολυμπιακό κλπ. Η ομάδα της Καλλιθέας έχει προέλθει από την ένωση του Ίκαρου Ν. Σμύρνης και του Εσπέρου Καλλιθέας ομάδων που αντιμετώπισε (και νίκησε στη Χίο) ο ΒΑΟΛ του 2006 - 2007. Επειδή όμως δεν θα παίξουν με την εφηβική ομάδα μας ούτε ο Μπόλιας (είχε "καθαρίσει" τον Έσπερο με 6 τρίποντα) ούτε ο Καρότσης (καλύτερος στην επική νίκη του ΒΑΟΛ επί του πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής) καλό θα είναι ...ο Θεός να μας βοηθήσει. Και μετά τον Ίκαρο/Έσπερο της Α2, οι έφηβοί μας θα παίξουν με το εφηβικό του Κολοσσού (ναι της Α1)... Την 3η αγωνιστική ο ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσει τον πιο "επίγειο" Ικαρο Ικαρίας και αφού ξεκουραστεί την Τρίτη 30/03 (και ξεμπερδέψει με την αρχαιότητα... Ικάρους και Κολοσσούς) θα ολοκληρώσει την Μεγάλη Τετάρτη με αντίπαλο τον Παλλεσβιακό. Οι αγώνες της ομάδας μας θα γίνουν στο ΜΕΤΣ Α΄ (μια "μεσόπρτα" με το γήπεδο που θα παίζουν τα κορίτσια μας).

Ikaros_esperos

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(27/03):
Βούρειος Χίου- Ίκαρος/Έσπερος

Ίκαρος Ικαρίας- Κολοσσός Ρόδου
Ρεπό έχει ο Παλλεσβιακός

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(28/03):
Ίκαρος/Έσπερος- Παλλεσβιακός
Κολοσσός Ρόδου- Βούρειος Χίου
Ρεπό έχει ο Ίκαρος Ικαρίας

kolossos

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(29/03):
Παλλεσβιακός- Κολοσσός Ρόδου
Βούρειος Χίου- Ίκαρος Ικαρίας
Ρεπό έχει ο Ίκαρος/Έσπερος

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(30/03):
Ίκαρος Ικαρίας- Παλλεσβιακός
Κολοσσός Ρόδου- Ίκαρος/Έσπερος
Ρεπό έχει ο Βούρειος Χίου

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(31/03):
Παλλεσβιακός- Βούρειος Χίου

Ίκαρος/Έσπερος- Ίκαρος Ικαρίας
Ρεπό έχει ο Κολοσσός Ρόδου